Kultura

Zgrabi jeftin paket ulaznica : U prodaji su najjeftinije ulaznice za 20. Motovun FF

Piše: PolitikaPlus

Zgrabi bezobrazno jeftin paket ulaznica za Motovun Film Festiva do 10. srpnja, besplatno spavaj u kampu i gledaj čak deset filmova za samo 150 kuna. Prije migracije na motovunsko brdo, ne zaboravi se igrati skrivača po Zagrebu s pet kultnih filmova koje donose Skrivene projekcije MFF-a.  

U svijetu nesigurnosti, MFF ostaje dosljedan u svojoj ponudi super-jeftinih kino karata koje do 10. srpnja možete kupiti za nevjerojatnih 15 kuna po ulaznici. Paket o kojemu je riječ, zove se Sve po 15 kuna i nudi vlasništvo nad 10 ulaznica kojima jedna osoba može ući na deset različitih projekcija po vlastitom izboru. Gdje bi još za 150 kuna mogli gledati recentne naslove u neprocjenjivom srednjovjekovnom ambijentu? Nigdje osim u Motovunu, zato odmah osigurajte svoje mjesto pred platnom putem servisa Ulaznice.hr!
 
Večernje društvo koje zanimaju samo projekcije na glavnom motovunskom trgu može birati između Velikog paketa koji za 300 kuna nosi 10 ulaznica i Malog paketa (175 kuna) koji osigurava 5 ulaznica za filmove u 21 sat na Trgu. Nismo zaboravili ni na ranoranioce kojima nudimo Jutarnji paket (180 kuna) iliti deset ulazaka na projekcije u zatvorenom kinu Bauer u periodu od 10 do 12 sati. Osim što kupovinom bilo kojeg od paketa pokazujete izrazitu obzirnost prema svome džepu, također ostvarujete mogućnost besplatnog kampiranja podno Brda filmova za vrijeme festivala.

Besplatan ulaz za odabrano filmsko društvo Skrivenih projekcija

Ulaznice ipak neće trebati onima koji festivalsku energiju žele osjetiti već u Zagrebu prije velikog uspona 25. srpnja. Isključivo prijavom na newsletter MFF-a  možete postati članom tajnog filmskog društva Skrivenih projekcija i pridružiti se besplatnom zagrijavanju za Motovun Film Festival XX koje počinje u subotu 24. lipnja u 21 sat projekcijom filma Klub boraca u Kući za ljude i umjetnost Lauba. Ne okolišajte s prijavama jer vas već sljedeći tjedan čeka kultna drama o buđenju svijesti i individualizma, Društvo mrtvih pjesnika koja se sakrila negdje na Gornjem gradu. Ali pssst, nikome ni riječi!

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

motovun film festival, FILM FESTIVAL