Zagreb

Disney na ledu: Potpuno novi Disney On Ice show stiže u Arenu Zagreb od 8. - 10.12.2017.

Disney na ledu predstavlja - Čarobna kraljevstva koja će vas povesti iz Zagreba u očaravajuću avanturu na četiri magične lokacije

Piše: PolitikaPlus

Nova produkcija uključuje dinamične sestre Anu i Elsu iz najboljeg Disney filma svih vremena Snježno kraljevstvo

Također pogledajte Munjevitog Jurića, kamionet Šlep i ekipu iz Disney•Pixar animiranog filma - Auti - koji vas vode na led

Disney na ledu predstavlja Čarobna kraljevstva,Feld Entertainment akcijski paket ledene spektakularne zabave uz četiri Disney priče prepune zabave koje dolaze u Zagreb od 8. – 10.12.2017! Čarobna kraljevstva predstavljaju voljene likove iz Disney•Pixar Automobila, Male sirene i Priče o igračkama uz Mickey Mousa, Minnie Maus, Paju Patka i Šilju. Uz ove obožavane likove vidjet ćemo i zvijezde DisneySnježnog kraljevstva.

Ulaznice u prodaju kreću danas, po promotivnoj cijeni s popustom od 10%. Po tim cijenama moći ćete kupiti sve kategorije osim VIP ulaznica. Akcija će trajati 14 dana a po isteku iste moći ćete ih nabaviti po redovnim cijenama:

90, 120, 150, 190, 220, 290, 295 kuna.

Prodaja će se vršiti na prodajnim mjestima sustava Eventim, putem www.eventim.hr i web stranici www.disneyonice.com.hr

Publika će ući u fantastični zimski svijet Arandelle uz kraljevske sestre Anu i Elsu iz BAFTOM i Oscarom nagrađenog najboljeg animiranog filma svih vremena, Disney Snježno kraljevstvo. Ana, djevojka s izvanrednim srcem, kreće na epsko putovanje s urenebesnim snjegovićem Olafom i čovjekom s planine Kristoffom, kako bi pronašla svoju sestru, magičnu Elsu, čije su ledene moći obavile kraljevstvo Arendelle u vječnu zimu.


Producentica Nicole Feld je izjavila “Naša rekreacija Arendella i vizualni sjaj na ledu priprema pozornicu za magičnu transformaciju od ljeta do zime. Iako je očito da je Snježno kraljevstvo prilkadno za led, ova će Disney On Ice produkcija emotivno doprijeti do publike kroz inovativne elemente predstave i svjetske klizače.”


U mjestu Kurbla Bistra likovi iz Disney•Pixar filma Auti – Munjeviti Jurić, Kamionet Šlep i ekipa dovode svoje visoko oktanske karaktere na led. Uz vrhunsku animatroniku, njihove oči i usta se miču sa svakim pomakom na ledenoj autocesti. Likovi će oduševiti publiku skokovima, piruetama i zabavom.                    

Čarobna kraljevstva spajaju klasične i nove Disney priče”, govori nam producent Kenneth Feld. “Publika će biti oduševljena kada se susretnu s nezaboravnom ekipom animiranih automobila izgrađenih u realnoj veličini, uživo na ledu. Imat će priliku vidjeti svoje najdraže likove poput Male Sirene i likova iz Disney•PixarPriče o igračkama 3 te otkriti priču prepunu akcije, čarolije i nezaboravnih likova uz Snježno kraljevstvo.”


Kako bi producirali Čarobna kraljevstva, Feld duo oca i kćeri sazvao je nevjerojatno talentirani kreativni tim koji se sastoji od Jay Smitha (redatelj), Patty Vincent (redateljica Priče o igračkama 3 i dijelova Snježnog kraljevstva), Jerry Bilika (scenarist), dobitnice dviju nagrada Emmy® Sarah Kawahara (koreograf), Cindy Stuart (koreograf – Priča o igračkama 3 i dijelovi Snježnog kraljevstva), Cynthia Nordstrom (kostimograf), Scott Lane (kostimograf za djelova Priče o igračkama 3), dobitnik nagrade Emmy® Gregory A. Poplyk (kostimograf – dijelovi Snježnog kraljevstva), Peter Morse (rasvjeta), Alex Reardib (rasvjeta na dijelovima Priče o igračkama 3), Sam Doty (rasvjeta  - dijelovi Snježnog kraljevstva) i Jeremy Railton (dizajner seta).

 

Za potpuni popis datuma turneje posjetite Disney On Ice web stranicu (http://www.disenyonice.com) i pratite najnovije vijesti putem društvenih mreža:

·       Facebook  (www.facebook.com/DisneyOnIce)

·       Twitter  (@DisneyOnIce/@NicoleFeld (producentov Twitter)

·       YouTube  (www.youtube.com/DisneyOnIce)

Mediji mogu posjetiti www.feldentertainment.com/WorldsOfEnchantment za više informacija. Fotografije možete pronaći na www.feldentertainment.com/hrp (username: feldmedia; password: photos).

Kreativni tim:

·       Jay Smith (redatelj) – režirao je mnogobrojne Walt Disney World predstave, parade i evente, uključujući otvaranje Disneylanda u Hong Kongu i Parizu. Popis impresivnih projekata uključuje Super Bowl, Radio City Music Hall i Grand Ole Opry, 137. izdanje Ringling Bros. and Barnum & Bailey®, Playhouse Disney Live! i Disney Live! Mickey’s Rockin’ Road Show.

·       Patty Vincent (redateljica – Priča o igračkama 3 i dijelovi Snježnog kraljevstva) – režirala mnogobrojne predstave na ledu i pozornici za Feld Entertainment, uključujući Disney On Ice predstavlja Rockin’ Ever After. Počela je svoju karijeru u Feld Entertainmentu kao klizačica i napredovala do razvojnog direktora svih likova u produkciji “Disney na ledu”. Dodatna visoka postignuća uključuju korežiju Playhouse Disney Live! i korežiju High School Musical Summer Celebration (predstava na pozornici).

·       Jerry Bilik (redatelj) – uključen u razvoj Disney On Ice od samog početka, napisao je Ringling Bros. and Barnum & Bailey® , aranžirao je glazbu za mnogobrojne televizijske serije uključujući “Starsky i Hutch” i “Čarlijevi anđeli”; kao i koproducirao i napisao Čarobnjak iz Oza na ledu.

·       Sarah Kawahara (koreograf) – dobitnica dviju nagrada Emmy® i Disney On Ice veteran radila je s legendama klizanja, Scottom Hamiltonom, Peggy Fleming, Dorothy Hamill i Michele Kwan; režirala je otvaranje i zatvaranje zimskih olimpijskih igara u Salt Lake Cityu, 2002. godine.

·       Cindy Stuart (koreograf - Priča o igračkama 3 i dijelovi Snježnog kraljevstva) – nominirana četiri puta za nagradu Udruge profesionalnih klizača ''Nagrada za koreografa godine'', a 2014. godine nominirana za nagradu Sonja Henie; surađivala s osvajačem Olimpijske zlatne medalje Robinom Cousinsom na više projekata; pripremala koreografije za prvenstva US Champion za Gracie Gold,  za osvajačicu brončane medalje Mirai Nagasu, za svjetske i olimpijske pobjednice Xue Shen i Hongbo Zhao kao i za olimpijske pobjednike Jamie Salé i Davida Pelletiera; koreografkinja za nekoliko Disney na ledu revija uključujući Disney On Ice predstavlja Rockin’ Ever After.

·       Cynthia Nordstrom (kostimograf) – dizajnirala je za više od četrnaest predstava za Walt Disney World uključujući Tarzan Rocks! i mnogobrojne Feld Entertainment produkcije uključujući Disney On Ice predstavlja Rockin’ Ever After,Marvel Universe LIVE! i Ringling Bros. and Barnum & Bailey®; nedavno je pridonjela off-Broadway predstavi Silent Laughter i novom showu u Paris Las Vegas hotelu.

·       Scott Lane (kostimograf – dijelova Priče o igračkama 3) – njegov rad uključuje Disney On Ice predstavlja A Disneyland Adventure i Disney Live! Mickey’s Rockin’ Road Show; sedam je puta dizajnirao kostima za turnir Roses Parade; dizajnirao je i visoku modu za simfonijski orkestar instumentalista i izvođača iz Indianapolisa za mjuzikl Dr. Jekyll & Mr. Hyde, Crazy for You, Seven Brides for Seven Brothers and The Will Rogers Follies.

·       Gregory A. Popyluk (kosimograf za dijelovi Snježnog kraljevstva) – nominiran za nagradu Emmy®, poznat po stručnoj upotrebi boja, radio je u svim žanrovima od drama do opera i baleta, najpoznatiji je po tome što dizajnira za velike mjuzikle. Njegov posao se najbolje može  vidjeti u kazalištima diljem zemlje, između ostalog Goodspeed Opera House, Paper Mill Playhouse, New York City Ballet, i 5th Avenue Theatre u Seattlu i Ordway kazalište u Minneapolisu. Nedavno je napravio kostime za Broadway mjuzikl Scandalous and Ringling Bros. and Barnum & Bailey® predstavljaBuilt To Amaze i Ringling Bros. and Barnum & Bailey®predstavlja DRAGONS℠.

·       Peter Morsa (rasvjeta) – Disney On Ice veteran radio je s talentiranim zvijezdama, neke od njih su Barbra Streisand, Usher, Carrie Underwood, Madonna, Prince, Shania Twain i Backstreet Boysi. Radio je na mnogobrojnim TV produkcijama i filmovima te osvojio nagradu Emmy® za svoj rad na Bette Midler HBO specijalu Diva, Las Vegas.


·       Alex Reardon (rasvjeta – dijelovi filma Priča o igračkama 3) – radio je rasvjetu za Ringling Bros. and Barnum & Bailey® predstavlja Barnum’s FUNundrum®, surađivao je s umjetnicima poput Dixie Chicks, LeAnn Rimes, Motley Crue i Paul Simona; također je radio premijere filmova Hulk i Terminator 3: Ustanak strojeva.

·       Sam Doty (rasvjeta za dijelove snježnog kraljevstva) - radio je na Disney On Ice predstavlja Rockin’ Ever After,Disney Live! Mickey’s Music Festival, Ringling Bros. and Barnum & Bailey®predstavljaBarnum Bash i Ringling Bros. and Barnum & Bailey® predstavljaSuper Circus Heroes℠; asistirao je na planiranju i izradi svakog Feld Entertainment showa od 2006. godine. Njegovo veliko iskustvo s radom na rasvjeti u plesačkim predstavama i njegovo razumijevanje ritma i melodije igraju ključnu ulogu u mogućnosti da bez konkurencije prevede glazbu i pokret u svjetlo.

·       Jeremy Railton (dizajner seta) – dobitnik četiri nagrade Emmy® za dizajn 57. Dodjele nagrade Oscar®, bio je art director Pee Wee’s Playhouse”, dizajnirao kostime za likove iz “Zoobillee Zoo” te dizajnirao za otvaranje i zatvaranje ceremonije zimskih olimpijskih igara u Salt Lake Cityu 2002. godine, zatim koncert Cher u Las Vegas Spectacular u Ceasar’s Palace hotelu 2008.

About Feld Entertainment

Feld Entertainment je svjetski lider u produkciji i prezentiranju gostujućih predstava uživo, namijenjenih obiteljskoj zabavi koja podiže duh i stvara nezaboravne uspomene za 30 milijuna posjetitelja koji svake godine uživaju u takvim programima. Produkcija Feld Entertainmenta gostovala je u više od 75 zemalja i 6 kontinenata te uključuje Ringling Bros. and Barnum & Bailey®, Monster Jam®, Monster Energy Supercross, Nuclear Cowboyz®,AMSOIL Arenacross, Disney On Ice, Disney Live! i Marvel Universe UŽIVO! Za više informacija posjetite web stranicu www.feldentertainment.com

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ARENA ZAGREB, Disney na ledu, LEDENA ČAROLIJA