Crna kronika

TROGIR: Kod obiteljskog nasilnika pronađen arsenal oružja

Piše: PolitikaPlus/Hina

Zbog nasilja u obitelji trogirska je policija uhitila muškarca (50) kod kojega su pretragom stana pronašli pravi arsenal oružja, te ga kazneno prijavili za nekoliko kaznenih djela, doznaje se u ponedjeljak u splitskoj policiji.

Kako je rečeno, policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom koji se sumnjiči da je na trogirskom području prijetio i nasilnički se ponašao u obitelji. U policiji navode da je tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena pretraga doma i drugih prostorija i tom prilikom pronađeno i oduzeto više komada praznih spremnika za pištolj, pištoljskog i drugog streljiva, 52 inicijalne kapisle, četiri smotuljka sporogorećeg štapina, 49 komada kapisla, više komada štapina gospodarskog eksploziva, gospodarski eksploziv i 126 metara sporogorećeg štapina.

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nasilje u obitelji, dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, te zanemarivanje i zlouporaba djetetovih prava doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

streljivo, oružje, nasilje u obitelji, trogir