Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici ulaznica za hit AMERICAN MADE

'American Made' je istinita biografska priča o pilotu Barryju Sealu koji je krijumčario drogu, oružje i novac iz Kolumbije u SAD, te je kasnije angažiran od CIA-e za jednu od najvećih tajnih operacija u povijesti SAD-a.

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 28. 08. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal PolitikaPlus u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za akcijski biografski hit AMERICAN MADE za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Slavonski Brod,  Rijeka, Osijek, Split i Dubrovnik.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU: Kristina Kemešić Vinkovci, Katarina Špadina Tisno i Eduard Marić Zagreb, čestitamo sretnim dobitnicima...

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 28. 08. do ČETVRTKA 31. 08.  u „CineStaru“ u kojem su izabrali pogledati film. Popis dobitnika objavljujemo na portalu.Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 28. 08. do ČETVRTKA 30. 08., bilo koji dan u navedenom roku i za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvorani i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove stvarna osoba, pilot, kojega je utjelovio Tom Cruise u akcijskom biografskom hitu AMERICAN MADE?

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]


 

AMERICAN MADE (AMERICAN MADE)

SAD, 2017.

Redatelj: Doug Liman

Glumci: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright

Žanr: akcija, biografija, komedija

Budžet: 80 milijuna US$

Producentske tvrtke/Distributer: Universal Pictures/Cross Creek Pictures/Imagine Entertainment/Quadrant Pictures/Vendian Entertainment/Blitz Film & Video Distribution

Originalna web stranica: http://www.americanmademovie. net/

 

CIA. Bijela kuća. Pablo Escobar. Jedan čovjek ih je izigrao. Temeljeno na istinitoj laži.

 

„American Made“ je istinita biografska priča o pilotu Barryju Sealu koji je krijumčario drogu, oružje i novac iz Kolumbije u SAD, te je kasnije angažiran od CIA-e za jednu od najvećih tajnih operacija u povijesti SAD-a.

 

Jedan od producenata filma je i dobitnik nagrade Oscar® za film „Genijalni um“ Brian Grazer.

 

Tom Cruise se opet udružuje s redateljem filma „Na rubu budućnosti“, Dougom Limanom, u novom filmu temeljenom na stvarnim događajima pilota i krijumčara oružja i droge, Barryja Seala.

Link na najavu filma je: http://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/american-made/4732/ 20170822.

 

U kinima od 24. kolovoza, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

AMERICAN MADE, CINESTAR, blitz cinestar, KINO, blitz film, NAGRADNI NATJEČAJ