Kultura

SVI SU OSUMNJIČENI: Donosimo drugi trailer najiščekivanije adaptacije krimi romana Agathe Christie - UBOJSTVO U ORIENT EXPRESSU

Ubojstvo u Orient Expressu, u distribuciji Blitza, u kina stiže 9. studenoga ove godine.

Piše: PolitikaPlus

Hercule Poirot je u Orient Expressu i prepoznaje vrlo bliskog prijatelja. Zbog snijega su zaglavili na Balkanu, između Vinkovaca i Slavonskog Broda. Iduće jutro Samuel Edward Ratchett (Johnny Depp) nađen je izboden (12 uboda nožem) u svom kupeu. U vlaku je s Poirotom bilo 13 osoba koje na prvi pogled nemaju ništa zajedničko, ali to se promijeni kada se otkrije pravi identitet ubijenog i većine ostalih u vlaku. Žrtvina kriminalna prošlost otkriva jasan motiv, čak i opravdanje za ubojstvo, ali tko je ubojica?  Hercule Poirot krenuo je u bitku s vremenom da riješi zagonetku prije nego što ubojica ponovno napadne.

Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Josh Gad, Olivia Colman, Daisy Ridley  i sam redatelj Kenneth Branagh kao slavni Hercule Poirot, samo su dio odlične glumačke postave koja čini ovaj film najiščekivanijim krimićem godine.

Ubojstvo u Orient Expressu, u distribuciji Blitza, u kina stiže 9. studenoga ove godine.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM, TRAILER, UBOJSTVO U ORIENT EXPRESSU, blitz film & video distribution