Scena

ZAGREB: Održan prvi izbor za miss i mistera Glamoura

Laskava titula miss Glamoura Hrvatske 2017 godine pripala je Ivani Majstorović iz Vinkovaca , dok je mister Glamoura Danijel Šileš iz Bilja.

FOTO: Glas Slavonije
Piše: Ivana Vranješ

 U  predvorju koncertne dvorane  Vatroslava Lisinskog  sinoć je  po prvi puta u  Hrvatskoj održan  izbor za  miss i mistera Glamoura.  Na izboru je sudjelovalo ukupno  19 djevojaka i mladića iz  cijele Hrvatske  koji puni samopouzdanja predstavili su se brojnoj  publici  u najboljem izdanju. Kandidati i kandidatkinje   zablistali su  u  vjenčanicama,  haljinama i večernjim odijelima  salona „ I do weddings“.

 Miss i mistera Glamoura Hrvatske 2017 izabrao je žiri u sastavu  sportska legenda Miroslav Čiro Blažević, Sanja Tatalović terapeutkinja i autorica zanimljivog koncepta za osnaživanje ženstvenosti Lalita,  Jasna Ravić Matok vlasnica salona I do Weddings, Miro Laco, predstavnik Grada Zagreba , Samir  Mila, novinar Večernjeg lista i Slobodan Kadić,  novinar Glasa Slavonije

Laskava titula miss Glamoura Hrvatske 2017 godine pripala je Ivani  Majstorović iz  Vinkovaca , dok je  mister Glamoura  Danijel Šileš iz Bilja

Prva pratilja miss  Glamoura  Hrvatske je Doris  Arbanas, prvi pratitelj  mister  Glamoura je Nenad Jotanović, dok druga pratilja miss Glamoura je Lucija Ivanković, a drugi pratitelj mister Glamoura je  Ivan Jazić . Lentu  miss osobnosti Glamoura  Hrvatske je ponijela Mirna Teči, a  mister osobnosti  Glamoura je Dino  Škrtić. U glazbenom dijelu programa  nastupili su Kim Verson i grupa Markiz.

Organizatorica izbora za miss i mistera Glamoura Hrvatske i vlasnica portala  Glamour.hr Melita Hanžek je rekla  kako se ovaj izbor održava po vrlo visokim kriterijima, a prije izbora održala su se i dva castinga.

„ Osim što moraju biti lijepi i pametni  miss i mister  Glamoura Hrvatske  moraju služiti  u društvu kao dobar primjer vršnjacima. Neki od kandidata studiraju, neki se bave plesom, sportom. No oni su mladi ljudi pred kojima stoji uspješna karijera. Što se tiče karijere modela  postoji mogućnost da pobjednici potpišu ugovor s modnom kućom Midiken, pa će krenuti u modne vode, ali sve dalje ovisi o njima“, rekla je  Melita Hanžek

Jedan od članova  žirija  Miroslav  Čiro Blažević  naglasio je kako je na izboru  puno  lijepih djevojaka, te se  morao psihički pripremiti kako ne bi pogriješio.

„ Po meni je bitno  da osim što pobjednica manifestira jednu ljepotu, skladnost, treba nekom pričom  vidjeti i njenu pamet, jer vrlo često je  zgodnija od zgodne ona koja ima priču i odaje  jednu suvremenu pametnu djevojku, ali mislim da su sve  ove natjecateljice  pametne. Ovaj izbor je pobjednicima odskočna daska, oni imaju preduvjet da naprave karijeru“, rekao je Miroslav Čiro Blažević.

 Miss i mister  Glamour  Hrvatske nisu  krili oduševljenje svojom pobjedom. „ Za mene ova pobjeda  znači uspjeh, da sam se u nečem probio u životu, da sam dokazao da mogu. Samo treba raditi na sebi, biti pozitivan i nema te granice koja će spriječiti osobu da za sebe učini nešto dobro u životu. „, izjavio je  Danijel Šileš. Dodao je da se planira dalje baviti modelinigom i nastavit će se truditi u životu, a onda će  vidjeti do kuda će ga taj trud  dovesti.

„ Mladima želim da se što više bave sportom, jer tako steknu prijatelje, te se fizički i psihički razvijaju“, rekao je Šileš koji je po zanimanju ekološki tehničar.

„ Ova pobjeda za mene znači pomak i još veće samopouzdanje, te nadu u još veće pobjede . Jako sam zadovoljna i zahvaljujem svima koji su me izabrali. Za mene  ova pobjeda znači i novo iskustvo,  te se nadam da će još takvih iskustava biti“, izjavila je studentica  kineziologije. Dodala je da  kao miss Glamoura Hrvatske  želi biti dobar primjer  mladim ženama te im  poručiti da bez obzira na njihov izgled vole same sebe, te da rade na sebi.

„ Žene trebaju znati da su posebne svaka na svoj način. Inače u budućnosti  planiram otvoriti wellness  centar i biti poduzetnica kao i moji roditelji. Nadam se da će to biti ubrzo“ zaključila je mlada Vinkovčanka.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

izbori, glamor