Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnice kino-ulaznica za film SNAGA JE U MENI (STRONGER)

Jake Gyllenhaal glumi preživjelog Jeffa Baumana koji je u eksploziji izgubio obje noge, ali ne i volju za životom.

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 09. 10. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal PolitikaPlus u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za biografsku dramu SNAGA JE U MENI (STRONGER) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik.

 

DOBITNICE NAGRADNOG NATJEČAJA SU: Stella Gabelić Split, Ivana Lapov Jezera i Mirjana Stanić Samobor, čestitamo sretnim dobitnicama.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 09. 10. do ČETVRTKA 12. 10.  u „CineStaru“ u kojem su izabrali pogledati filmPopis dobitnika objavljujemo na portaluDobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 09. 10. do ČETVRTKA 12. 10., bilo koji dan u navedenom roku i za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvorani i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji je u biografskoj drami SNAGA JE U MENI utjelovio lik Jeffa Baumana, preživjelog u eksploziji bombe na Bostonskom maratonu 2013. godine? 

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]
SNAGA JE U MENI (STRONGER)

SAD, 2017.

Redatelj: David Gordon Green

GlumciJake GyllenhaalTatiana MaslanyClancy Brown

Žanr: biografija, drama

Trajanje: 116 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Bold Films/Lionsgate/Mandevile Films/Nine Stories Production/Blitz Film & Video Distribution

Originalna web stranica: https://www.facebook.com/ StrongerTheFilm/

 

Snaga nas definira. Temeljeno na inspirativnoj istinitoj priči.

 

Jake Gyllenhaal glumi preživjelog Jeffa Baumana koji je u eksploziji izgubio obje noge, ali ne i volju za životom. Bauman se probudio 16. travnja 2013. godine bez nogu.  Samo trideset sati prije bio je okružen masom ljudi na cilju Bostonskog maratona. Prva bomba mu je „otišla“ pod noge dok je čekao da njegova djevojka utrči u cilj. Kada se probudio nekoliko sati nakon operacije, nije mogao pričati već je na papir napisao: „Vidio sam ga. Gledao je u mene.” Dok se istovremeno morao prilagoditi novom životu bez nogu, Jeff je pomagao policiji da uhvate krivca. Sa svojom partnericom Erin Hurley, koja je trčala taj maraton, odlučan je pomoći policiji da otkriju tko je odgovoran za napad.

 

Temeljeno na knjizi „Stronger“ autora Jeffa Baumana, žrtve bombaškog napada tijekom Bostonskog maratona 2013. godine.

 

U kinima od 5. listopada, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hri multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)