Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici 3X2 kino-ulaznice za LEATHERFACE: POČETAK za jedan od multipleksa 'CineStar'

Priča prati tinejdžera Leatherfacea koji bježi iz ludnice s još trojicom zatvorenika, koji su oteli mladu medicinsku sestru i vode je na putovanje iz pakla.

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 16. 10. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal PolitikaPlus u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za horor hit LEATHERFACE: POČETAK (LEATHERFACE) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split, Slavonski Brod,  Rijeka, Osijek i Dubrovnik.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU: Filip Turković Zagreb, Duje Jukica Solin, Andrea Saik samobor, čestitamo sretnim dobitnicima.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 16. 10. do ČETVRTKA 19. 10.  u „CineStaru“ u kojem su izabrali pogledati film. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 16. 10. do ČETVRTKA 19. 10., bilo koji dan u navedenom roku i za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvorani i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Iz kojeg kultnog horora, snimljenog 1974. godine, je poznat Leatherface?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]LEATHERFACE: POČETAK (LEATHERFACE)

SAD, 2017.

Redatelji: Alexandre Bustillo, Julien Maury

Glumci: Fin Jones, Stephen Dorff, James Bloor, Lili Taylor, Nicole Andrews

Žanr: horor, triler

Trajanje: 90 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Millennium Media/Film & TV House/GEM Entertainment/Blitz Film & Video Distribution

 

Godine 1974. svijet je otkrio novo lice strave. Znate legendu o njemu. Gledajte kako nastaje – Leatherface.

 

Priča prati tinejdžera Leatherfacea koji bježi iz ludnice s još trojicom zatvorenika, koji su oteli mladu medicinsku sestru i vode je na putovanje iz pakla.

 

Film „Leatherface“ režirali su Alexandre Bustillo i Julien Maury, a u glavnim ulogama su Lili Taylor, koja je preuzela ulogu majke mladog Leatherfacea, Stephen Dorff u ulozi ludog policajca, Jessica Madsen; James Bloor, Sam Strike i Sam Coleman tumače uloge ludih zatvorenika bolnice dok je uloga medicinske sestre koja se bori protiv luđaka pripala Vanessi Grasse.

 

Originalna priča o psihopatu Leatherfaceu, svima poznatom iz filma „Teksaški masakr motornom pilom“.

 

U kinima od 12. listopada, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

NAGRADNI NATJEČAJ, blitz cinestar, KINO, FILM, LEATHERFACE