Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici 3X2 kino-ulaznice za film ČETVORICA PROTIV BANKE

Peter, Max i Chris trebaju novac i trebaju ga brzo. Peter (Jan Josef Liefers) je glumac koji živi na staroj slavi i čiji se bankovni račun polako topi.

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 23. 10. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal PolitikaPlus u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za kriminalističku komediju ČETVORICA PROTIV BANKE (VIER GEGEN DIE BANK) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar i Avenue Mall, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split, Slavonski Brod,  Rijeka, Osijek i Dubrovnik.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU:Madonna Ojurović Čačić Gospić, Zoran Holik Osijek, Ana Plic Cazin Donja Bistra, čestitamo sretnim dobitnicima.


 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 23. 10. do ČETVRTKA 26. 10.  u „CineStaru“ u kojem su izabrali pogledati film. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 23. 10. do ČETVRTKA 26. 10., bilo koji dan u navedenom roku i za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvorani i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Tko je redatelj kriminalističke komedije ČETVORICA PROTIV BANKE?

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

 

ČETVERO PROTIV BANKE (VIER GEGEN DIE BANK)

Njemačka, 2016.

Redatelj: Wolfgang Petersen

Glumci: Til Schweiger, Matthias Schweighöfer, Michael Herbig, Josef Liefers

Žanr: komedija, kriminalistički

Trajanje: 96 minuta

Budžet: 13 milijuna eura

Producentske tvrtke/Distributer: Hellinger/Doll Filmproduktion/Blitz Film & Video Distribution

 

Peter, Max i Chris trebaju novac i trebaju ga brzo. Peter (Jan Josef Liefers) je glumac koji živi na staroj slavi i čiji se bankovni račun polako topi. Marketinškom profesionalcu Maxu (Matthias Schweighöfer) je „puna kapa“ šefova i želi otvoriti vlastitu agenciju. A boksač Chris (Til Schweiger) želi otvoriti vlastitu dvoranu prvenstveno da bi impresionirao svoju vojsku obožavateljica. Žrtveno janje brzo su pronašli: investicijskog savjetnika Tobiasa (Michael Bully Herbig). Ali ne znaju da je Tobias već u problemu…

 

Od Wolfganga Petersena, proslavljenog redatelja filmova „Troja“, „Podmornica“, „Oluja svih oluja“ i „Air Force One“.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

blitz cinestar, FILM, KINO, ČETVORICA PROTIV BANKE, NAGRADNI NATJEČAJ