Kultura

VIDEO: Đani Stipaničev objavio je novi dugoočekivani album naslovljen 'Bajke'!

Piše: PolitikaPlus

Izlazak albuma najavljen je odličnim singlom 'Crna točka' za koji je snimljen prateći video spot. Za snimanje ovog videa odabrana su dva prekrasna, bajkovita dvorca: dvorac Sovinjak (Bedekovčina)  i dvorac Oršić (Gornja Stubica) koji se lijepo uklapaju uz odabrani naziv novog albuma – Bajke.

Album 'Bajke' realiziran je u suradnji s prestižnim autorom Nenadom Ninčevićem i njegovim autorskim timom, a snimljen u DeciBel studiju. Mastering potpisuje Igor Ivanović, a fotografije djelo su legendarne Mare Milin. To je šesti album Đanija Stipaničeva koji je baš kao i svi dosadašnji objavljen za Dancing Bear. Nazvan je prema istoimenom prethodno objavljenom singlu kojim je najavio novi glazbeni zaokret prema čvršćem, ali i dalje radiofoničnom popu što se pokazalo kao odličan potez. Album 'Bajke' donosi niz sjajnih, ranije objavljenih hit singlova: Bajke, Laž, Pet slova, Slušam more, Čovik s dušom maestrala, Dobrodošla, Otmjeni prosjaci te novih Ako nam ljubav preživi noć (duet s Renatom Sabljak), Budi nevjerna i aktualni singl Crna točka za koje vjerujemo da će baš kao i već dosad objavljeni s lakoćom osvojiti eter i srca slušatelja.

''Bajke'' su napokon ugledale svjetlo dana što je posebno dobra vijest za brojne, već pomalo nestrpljive, poklonike Đanija Stipaničeva!

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ĐANI STIPANIČEV, PJEVAČ, ALBUM