Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo je dobitnica 1x2 ulaznice za predstavu Stilske vježbe

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PETKA 10. 11. do 12.00  sati „idemo“ s nagradnim natječajem kojeg organiziraju Kazalište Planet Art i portal politika+, u kojem za najdugovječniju predstavu na svijetu STILSKE VJEŽBE Raymonda Queneaua, koja će biti na programu u SUBOTU 11. 11. u 20.00 sati, u kazalištu „Mala scena“, Medveščak 2, u Zagrebu darujemo 1x2 ulaznice (JEDAN dobitnik/dobitnica osvaja DVIJE ulaznice). Dobitnik/dobitnica NEĆE posebno biti obaviješten o načinu preuzimanja osvojenih ulaznica, koje mogu podići uz predočenje osobne iskaznice na dan predstave od 19.00 sati.

 

DOBITNICA NAGRADNOG NATJEČA JE; Sanja Violić, čestitamo sretnoj dobitnici.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode TOČNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno), i

4. broj telefona/mobitela.

Nagradno pitanje za predstavu STILSKE VJEŽBE je: Kako se zove glumica koja u predstavi STILSKE VJEŽBE tumači glavni ženski lik?

SVOJE ODGOVORE ŠALJITA NA MAIL; [email protected]

http://www.planet-art.hr/hr/ predstave/stilske_vjezbe/2/14.

STILSKE VJEŽBE Raymonda Queneaua

Igraju: LELA MARGITIĆ i PERO KVRGIĆ

Redatelj: Tomislav Radić

Kazalište Planet Art

Stilske vježbe fenomen su svjetskih razmjera. One su najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom zbog čega su uvrštene i u Guinnessovu knjigu kulturnih rekorda.

Roman Stilske vježbe Raymonda Qieneaua svojevremeno je poslužio kao predložak redatelju Tomislavu Radiću za predstavu koju su Pero Kvrgić i Lela Margitić svojom virtuoznošću poveli u svjetsku kazališnu povijest.

U 'Stilskima' se radi o jednoj običnoj zgodi iz svakodnevnog života koja u tumačenju izvrsnih Pere Kvrgića i Lele Margitić na dvadesetak različitih načina postaje vrhunska komedija, burleska koja oduševljava, mami salve i salve smijeha te oduševljava glumačkom virtuoznošću. Mogli bismo reći da su Stilske vježbe upravo ono što se naziva čarolijom kazališta!

Stilske vježbe jednako će oduševiti pasioniranu kazališnu publiku, kao i učenike srednjih škola koji se prvi put susreću s kazalištem. Predstava je to za sve generacije, predstava koja stvara kazališnu publiku. Zahvaljujući majstorskim glumačkim kreacijama Lele Margitić i Pere Kvrgića, interes publike za ovom predstavom ne jenjava, te ona dugi niz godina s lakoćom puni dvorane. U Stilskim vježbama uživa publika svih generacija, a oni koji je još uvijek nisu vidjeli, moći će se uvjeriti u kvalitetu ovog sjajnog djela i otkriti zbog čega je ova predstava stekla kultni status, te se za nju uvijek traži karta više.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

politikaplus, kazalište planet art, predstva