Svijet

STRAVIČNO OTKRIĆE: U japanskom stanu pronađeni dijelovi tijela devetero ljudi

Piše: PolitikaPlus

Dvadesetsedmogodišnji muškarac uhićen je u utorak u Japanu nakon što su u njegovu stanu pronađeni dijelovi tijela najmanje devetero ljudi, javljaju lokalni mediji.

Policija je pronašla ostatke raskomadanog ljudskog tijela u njegovoj sobi u gradu Zami, 40 kilometara jugozapadno od Tokija u ponedjeljak popodne dok su pretraživali stan zbog sumnje da je muškarac upleten u nestanak mlade žene, objavila je mreža NHK, pozivajući se na lokalnu policiju.

Kasnije je otkriveno još dijelova tijela u hladnjaku u njegovoj sobi i policija sumnja da je među njima i tijelo nestale 23-godišnjakinje iz Hachiojija, širega tokijskoga područja.

Ustanovljeno je da su ona i muškarac izmjenjivali poruke preko Twittera nakon što je ona izrazila suicidalne misli na društvenoj mreži.

Napisala je na društvenoj mreži: "Tražim nekoga tko će se ubiti zajedno sa mnom", prenosi agencija Kyodo News navodeći policijske izvore.

Snimke sigurnosne kamere od 23. listopada pokazuju ženu koja je nestala prije tjedan dana i muškarca koji koračaju jedno uz drugo nedaleko od postaje Hachioji i blizu njegova doma, prenosi NHK. 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

UBOJSTVA, JAPAN, POLICIJA