Zagreb

ZET: Izmjene u autobusnom i tramvajskom prometu

Zbog radova u Vlaškoj ulici, tramvajsko stajalište 'Petrova sjever', od srijede, 22. studenoga u 8 sati, do jutarnjeg izlaska tramvaja u subotu, 25. studenoga, bit će izmješteno na privremenu lokaciju prema Kvaternikovom trgu, istočno od Kamaufove ulice.

Piše: PolitikaPlus

Autobusna linija 284 (Sesvete - Ivanja Reka), koja je bila obustavljena od petka, 17. studenoga zbog radova na Savskoj cesti u  Jelkovcu, ponovno će prometovati od srijede, 22. studenoga, od 4 sata, ali izmijenjenom trasom kako slijedi:

  • Sesvete – Zagrebačka cesta – Ulica kneza Ljudevita Posavskog – Slavonska avenija – Ulica Svetog Ivana – Ivanja Reka


Istom trasom autobusi će voziti i u povratku.

Autobusi linije 284 neće koristiti usputna stajališta na izmijenjenom dijelu trase, izuzev stajališta Ljudevita Posavskog u smjeru Ivanje Reke, uobičajenog stajališta autobusnih linija 279 i 282.

Za vrijeme radova, radnim danom polasci linije 277 (Sesvete - Sesvetska Selnica) u 7.10  i u 14.25 sati iz Sesveta, a koji se ostvaruju prema uobičajenom rasporedu vožnje do Ivanje Reke, bit će skraćeni do Sesvetske Selnice.

Završetak radova očekuje se u ranim jutarnjim satima ponedjeljka, 11. prosinca.


Zbog radova u Vlaškoj ulici, tramvajsko stajalište "Petrova sjever", od srijede, 22. studenoga u 8 sati, do jutarnjeg izlaska tramvaja u subotu, 25. studenoga, bit će izmješteno na privremenu lokaciju prema Kvaternikovom trgu, istočno od Kamaufove ulice.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

IVANJA REKA, SESVETE, ZAGREB, GRAD ZAGREB, TRAMVAJ, ZET, AUTOBUS