Sport

UTRKA ZA PREDSJEDNIKA HNS-A: Šibenik zbog 100.000 eura jednoglasno podržao Davora Šukera!

Piše: PolitikaPlus

Kandidat za predsjednika HNS-a Dario Šimić posjetio je jučer Šibenik i na Šubićevcu predstavio program, a nakon njega u ime Davora Šukera program je iznio potpredsjednik HNS-a Ante Kulušić. 

Predsjednik županijskog saveza Željko Dulibić nakon toga je otkrio da potpora ide Šukeru. I to zbog obećanih 100 tisuća eura. - Izvršni odbor je donio jednoglasnu odluku da podrži kandidaturu Davora Šukera. Osobno, ne bih ocjenjivao programe, ali očito je ljudima iz klubova bio prihvatljiviji onaj Šukerov. To se prije svega odnosi na obećanje da će Šibensko- kninska županija od Saveza dobiti oko 100 tisuća eura u iduće četiri godine za ulaganje u infrastrukturu - rekao je Dulibić za ŠibenikIN.

Situaciju je prokomentirao i Mario Stanić koji je u Šimićevom stožeru. - Ako su svi zadovoljni ovakvim stanjem i ako je ovo nastavak nekakve agonije koja traje dugi niz godina, onda smo mi došli ponuditi nekakva rješenja.

Mi smatramo, a mislimo da je to mišljenje cijele hrvatske javnosti, da je nogomet na aparatima. Na koncu, to je rekao i Mišković prije mjesec dana u svojoj izjavi, da stremimo k amaterizmu. Mi smo kroz naš program jasno argumentirali nekakve stvari u kojem smjeru treba ići. Ali, najvažnije je vratiti povjerenje. Zašto? Kad bude pozitivno ozračje počinju klijati mnoge druge želje. Mi smo zagovarali i da treba decentralizirati savez, ne može Zagreb biti centar moći i držati polugu moći - rekao je Stanić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

DARIO ŠIMIĆ, DAVOR ŠUKER, HNS