Sport

DOMAGOJ DUVNJAK: Koljeno je izdržalo, igrat ću za Hrvatsku na Europskom prvenstvu

Piše: PolitikaPlus/HRT

Povratak Domagoja Duvnjaka rukometu razveselio je mnoge navijače, a ponajviše izbornika hrvatske reprezentacije Linu Červara koji će ako sve bude dobro moći računati na kapetana na predstojećem Europskom prvenstvu u Hrvatskoj.

Duvnjak je jučer zaigrao za svoj klub Kiel nakon sedam i pol mjeseci pauze i postigao tri gola što je izazvala pravo oduševljenje njemačkih navijača. Iako je trener Zebri Alfred Gislason prije utakmice rekao kako će Duvnjaka koristiti pet minuta po poluvremenu, Domagoj je odigrao ukupno 20 minuta.

Noge su mi se tresle i bio sam nervozan cijelog dana prije utakmice, rekao je Duvnjak pa dodao: Koljeno je izdržalo, dobro je. Sad moram staviti led i bit će sve OK, veselim se nastavku oporavka.

Što se tiče Europskog prvenstva, hrvatski reprezentativac je pozitivan: Igrat ću za Hrvatsku na Europskom prvenstvu, ako budem zdrav naravno da ću igrati.

Vide se da opet uživa u rukometu, rekao je trener Gislason nakon utakmice i dodao: Opet je onaj stari Duvnjak, onaj isti igrač koji je uvijek u pokretu, u centru akcije.

Kao šlag na tortu bila je i pobjeda Kiela u 15. kolu Bundeslige protiv  Hüttenberga 33:24.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

rukomet, domagoj duvnjak