Hrvatska

NASTAVAK SAPUNICE: Vlaho Orepić odgovorio Grmoji i Petrovu i poslao im poruku!

Piše: PolitikaPlus
Saborski zastupnik Vlaho Orepić nakon što je jučer istupio iz Mostova saborskog kluba, danas je preko Facebooka uputio poruku i odgovor Boži Petrovu i Nikoli Grmoji.
 
Žao mi je što su g.Petrov i g. Grmoja i dalje ustrajni u nepoduzimanju konkretnih koraka u smjeru nužnih promjena u MOSTu, kojih su sigurno svjesni, kao što su to i svi članovi predsjedništva, kluba zastupnika, i glavnog odbora MOSTa.

Komunikacija koja se zasniva na čuđenju i povezivanju moje odluke o istupanju iz kluba zastupnika uz, kako kažu, moje želje, strasti i ambicije, predstavlja neiskren i nekorektan pristup cijelom događaju. Ne želim sudjelovati u “popularnom” političkom komuniciranju, na kojem nažalost i dalje inzistiraju, a koji se sastoji od tematske površnosti i osobne diskreditacije “druge” strane. Ni jedna odgovorna politika se ne može zasnivati na “SLUČAJNIM” a pogotovo ne na netočnim insajderskim informacijama kojim se netko osobno nastoji diskreditirati.

Bilo kako bilo, resetiranje MOSTa na polazne postavke je nužnost, a moj postupak je motiviran samo i isključivo tom potrebom. Kalkulacije nekakvim urotama i osobnim ciljevima je samo bijeg od odgovornosti onih koji za tim posežu.

Ljude koji su mi dali povjerenje nikada neću iznevjeriti i ova moja odluka je na tom tragu zaključio je Orepić!

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nikola grmoja, bože petrov, most, vlaho orepić