Zagreb

Petak 29.12. Plato Gradec | Nedjelja 31.12 Jelačić plac: VATRA-Dvodnevni Vatromet za završetak još jedne uspješne godine!

Piše: PolitikaPlus

Kraj još jedne uspješne godine u kojoj su obilježili punoljetnost benda, Vatra će provesti radno i to sa čak dva nastupa u glavnom gradu. Prvo će u petak 29.12. na Platou Gradec održati Akustik koncert u sklopu zagrebačkog Adventa, a onda će na Staru godinu, 31.12., nastupiti na Trgu Bana Jelačića, u sklopu dočeka Nove 2018. godine. 

Sa ovim koncertima u Zagrebu Vatra zapravo zaključuje cjelogodišnju turneju kojom su slavili 18 godina karijere benda. 'Kao i proteklih godina i ovu ćemo ispratiti radno, ali to nam nikako ne pada teško. S veseljem ćemo se podružiti i zapjevati sa svima koji se odluče doći na najbolji Advent, bilo 29.12. na platou Klovićevih dvora ili ispratiti 2017. i docekati Novo ljeto na glavnom zagrebačkom trgu! Svima želimo čestit Božić i sretnu Novu! Vidimo se na dvodnevnom Vatrometu!!!’, poručuje Ivan Dečak.

Osim uspješne koncertne, iza Vatre je još jedna uspješna diskografska sezona tijekom koje su objavili odličan live album ‘Akustik u Lisinskom’, ali i objavili potpuno novi singl ‘Sekvoje’ jedan od najvrćenijih u drugoj polovici godine. 

Nakon ovih koncerata, Vatra nastavlja sa snimanjem svog desetog albuma u karijeri i ovoga puta u suradnji sa Jurom Ferinom i Pavlom Miholjevićem s kojeg će nam već početkom veljače iduće godine predstaviti novi singl uz koji spremaju i jedno neočekivano glazbeno iznenađenje…

Do kraja godine Vatru možete gledati:

29.12. Zagreb / Plato Gradec (akustik)

30.12. Duga Resa / Advent

31.12. Zagreb / Trg B.J.Jelačića

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

GRUPA VATRA, JELAČIĆ PLAC, ZAGREB