Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko su dobitnici kino-ulaznice za akcijski hit ODMETNICI

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 12. 02. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za akcijski hit ODMETNICI (RENEGADES) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;  Duje Jukica Solin, Martina Povalec Dragičević Velika Gorica i Aleksandar Protić Zagreb.

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/odmetnici/4740/ 20180206.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 12. 02. do ČETVRTKA 15. 02.  u „CineStaru“ u kojem su izabrali pogledati film. Popis dobitnika objavljujemo na portalu.

Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 12. 02. do ČETVRTKA 15. 02. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Navedite jednog hrvatskog glumca i/ili glumice koji je nastupio u akcijskom hitu ODMETNICI (RENEGADES).

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

ODMETNICI (RENEGADES)

Francuska, Njemačka, 2017.

Redatelj: Steven Quale

Glumci: Sullivan Stapleton, J.K. Simmons, Charlie Bewley, Ewen Bremner, Sylvia Hoeks, Joshua Henry

Žanr: akcija, triler

Trajanje: 105 minuta

Budžet: 66,190 milijuna Eura

Producentske tvrtke/Distributer: Belga Productions/EuropaCorp/Studio Babelsberg/Blitz Film & Video Distribution

 

Od tima koji je donio trilogiju „96 sati“ i film „Pravednik“. 5 marinaca, 300 milijuna US$ u zlatu, 1 nevjerojatna misija.

 

Radi se o visokobudžetnom akcijskom trileru čija se radnja „vrti“ oko američkih marinaca koji pokušavaju riješiti davno zaboravljenu tajnu i pritom na dnu jezera otkrivaju sanduke u kojima su skrivene zlatne poluge. Glumačku ekipu predvodi „Oscarom“ nagrađeni J.K. Simmons („Ritam ludila“) uz Sullivana Stapletona („300: Uspon carstva“) i Charliea Bewleyja („Sumrak saga“). Zanimljivo je da su dio ekipe filma činili hrvatski filmski djelatnici i da se film snimao upravo u Hrvatskoj.

 

Scenarij potpisuje čuveni francuski redatelj i scenarist Luc Besson uz majstora akcijskih spektakala Richarda Wenka, dok se režije „prihvatio“ Steven Quale, česti suradnik slavnog Jamesa Camerona.

 

U kinima od 8. veljače, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

politikaplus, nagradni natječaj, blitz film