Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici kino-ulaznice za ekskluzivnu PREMIJERU autobiografije svjetski poznatog pjevača Andree Bocellija

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PETKA 23. 02. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za ekskluzivnu regionalnu premijeru autobiografije svjetski poznatog pjevača Andree Bocellija GLAZBA TIŠINE (THE MUSIC OF SILENCE) koja će se održati u PONEDJELJAK 26. 02. u 20.00 sati u KD „Vatroslava Lisinskog“ u Zagrebu.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;  Hrvoje Kovač i 
Valerija Đerek čestitamo!

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno), i

4. broj telefona/mobitela.

 

Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u PONEDJELJAK 26. 02. na blagajni KD „Vatroslava Lisinskog“ sat vremena prije početka predstave.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji u filmu GLAZBA TIŠINE tumači lik Andree Bocellija?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL:[email protected]

GLAZBA TIŠINE

ANDREA BOCELLI PREMIJERNO U VELIKOJ DVORANI VATROSLAVA LISINSKOG

Uoči velikog koncerta Andree Bocellija u Zagrebu, poklonici kulturne scene u Hrvatskoj imat će priliku upoznati lik i djelo ove glazbene ikone kroz novu ekranizaciju Bocellijeve autobiografije. Film Glazba tišine (The Music of Silence), nastao u režiji Michaela Radforda, regionalnu premijeru imat će 26. veljače 2018. u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Glazba tišine istinita je priča u kojoj životna ambicija, strast prema glazbi i ljubav obitelji pobjeđuju sve prepreke i veličanstveno izdižu Bocellija iznad izazova koji su mu priječili put. Pripovijedana kroz osobu njegovog alter ega Amosa Bardija, predstavlja svojevrsnu odu profilu pobjednika nad vlastitom sudbinom i ograničenjima koja su mu bila pripisana rođenjem.

Bocellijev put do zvijezda na film su prenijeli scenaristi Anna Pavignano i Michael Radford u suradnji sa samim Andreom Bocellijem, kojeg će u filmu tumačiti Tony Sebastian. Ulogu Maestra utjelovit će Antonio Banderas, Jordi Molla glumit će Amosovog oca, Luisa Ranieri Bocellijevu majku, a Ennio Fantastichini utjelovit će ujaka slavnog umjetnika.

Osvajajući rasprodane arene i dotičući brojna srca kao pjevač, kantautor i glazbeni producent, rođen gotovo slijep, Bocelli je uzor i inspiracija umjetnicima diljem svijeta. Njegovoj se veličini godinama dive pape, predsjednici, aristokrati i najveće svjetske zvijezde, a njegovoj autentičnoj priči sada možete svjedočiti i vi.

26.2.2018. Glazba tišine u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a potom i u kinima diljem Hrvatske.

 

  • Glumci:  Antonio Banderas, Jordi Mollà, Toby Sebastian, Luisa Ranieri, Ennio Fantastichini

  • Režija: Michael Radford

  • Scenarij: Anna Pavignano, Michael Radford

  • Glazba: Gabriele Roberto

  • Žanr: Biografija

  • Producenti: Monika Bacardi, Andrea Iervolino, Motaz M. Nabulsi, Roberto Sessa

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

politikaplus, film, nagradfna igra