Tvrtke

TODORIĆ: Petrov je jedini bio iskren i poručio mi da moram otići (VIDEO)

Piše: PolitikaPlus

Ivica Todorić objavio je novi video na svom kanalu na YouTubeu.

Pod naslovom "Kako je otet Agrokor", Todorić govori o tome kako je politika neosporno odigrala glavnu ulogu u cijelom slučaju Agrokora.

"Prvi moj susret s politikom bio je kad me jedna od velikih svjetskih banaka zvala i kazala da imaju komunikaciju s predsjednikom Sabora, da on perfektno o meni govori. To je bilo uzastopno nekoliko puta i nisam mogao biti bezobrazan ili toliko bahat i da ne odgovorim na pozive predsjednika Sabora, a jednako tako sam svjestan da nisam nikad poznavao njega ni premijera i mislio sam da je red da pokušam, kao najveća hrvatska kompanija, naći se s obojicom i da predstavim Agrokor i da odgovorim na pozive koje sam dobio", rekao je Todorić, dodavši da je ministrica Martina Dalić u svemu bila pripremljena, kao da je znala da je u tijeku, kako je rekao, nacionalizacija Agrokora.

Opisao je tajni noćni sastanak u Vladi. "Tamo jedini koji je bio iskren bio je predsjednik Sabora, bio je energičan, iskren i rekao je: 'Todoriću, ti moraš otići'", rekao je Todorić, dodavši da su nakon toga počeli medijski napadi na Agrokor i na njega osobno.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

IVICA TODORIĆ, VLADA, AGROKOR