Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko su dobitnici kino-ulaznice za hit horor triler KUĆA DUHOVA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 12. 03. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za hit horor triler KUĆA DUHOVA (WINCHESTER) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall, Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik. 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;  Duje Jukica Solin, Neven Bittner zagreb i Aleksandar Protić Zagreb.

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/kuca-duhova/5095/ 20180307.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 12. 03. do ČETVRTKA 15. 03.  u „CineStaru“ u kojem su izabrali pogledati film. Popis dobitnika objavljujemo na portalu,

Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 12. 03. do ČETVRTKA 15. 03. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumica, nagrađena „Oscarom“, koja je u hit horor trileru UKLETA KUĆA utjelovila lik Sarah WInchester?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

KUĆA DUHOVA (WINCHESTER)

Australija, SAD, 2018.

Redatelji: Michael Spierig, Peter Spierig

Glumci: Helen Mirren, Jason Clarke, Sarah Snook

Žanr: biografija, fantazija, horor

Trajanje: 99 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Lionsgate/CBS Films/Blitz Film & Video Distribution

Originalna web stranica: https://www.winchestermovie. com/

                             

Inspirirano istinitim događajima o najpoznatijoj ukletoj kući u povijesti.

 

Film „Kuća duhova“ donosi radnju inspiriranu stvarnom Sarah Winchester (Helen Mirren) i prikazuje ekscentričnu nasljednicu bogatstva stečenog oružjem koja vjeruje da je progonjena dušama ubijenih puškom „Winchester“. Prema legendi, Sarah Winchester je vjerovala da će ostati živa dokle god će graditi svoju kuću. Film se snimao na autentičnoj lokaciji, što je bilo izuzetno teško i komplicirano filmskoj ekipi s obzirom na skučenost kuće. Sarah Winchester je beskrajno dugo i stalno gradila kuću, 38 godina, vjerujući da će ju, ako prestane, duhovi ubijenih progoniti i na kraju ubiti. No, gradnja te kuće bila je pomalo bizarna s obzirom da se brojna vrata i prozori otvaraju u zidove ili nikamo ne vode.

 

Radi se o filmu čija je radnja temeljena na stvarnim događajima i lokacijama. The Winchester Mystery House je prava kuća smještena u San Joseu u Kaliforniji.

 

U kinima od 8. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i„CineStar“ Arena IMAX kinu u 4DX i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

blitz film, politikaplus, nagradni natječaj