Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici kino-ulaznica za autobiografsku dramu SAMO MORE ZNA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 19. 03. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za autobiografsku dramu SAMO MORE ZNA (MERCY) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall, Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Elena Miščević Zagreb,
Ana Marija Tomljanovic Crikvenica i Izabela Gusić Janjić Grab.

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/samo-more-zna/5097/ 20180313.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 19. 03. do ČETVRTKA 22. 03.  u „CineStaru“ u kojem su izabrali pogledati film. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 19. 03. do ČETVRTKA 22. 03. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac, nagrađen „Oscarom“, koji je u autobiografskoj drami SAMO MORE ZNA utjelovio lik Donalda Crowhursta?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

 

SAMO MORE ZNA (THE MERCY)

Ujedinjeno Kraljevstvo, 2018.

Redatelj: James Marsh

Glumci: Colin Firth, Rachel Weisz, David Thewlis

Žanr: biografija, drama

Trajanje: 101 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Blueprint Pictures/BBC Films/StudioCanal/Lionsgate/ Blitz Film & Video Distribution

 

Od redatelja Jamesa Marsha, nagrađenog „Oscarom“ za film „Teorija svega“. Temeljeno na nevjerojatnoj priči Donalda Crowhursta.

 

„Samo more zna“ priča je o Crowhurstovom opasnom putovanju oko svijeta, ali i priča o njegovoj obitelji koja je cijelo vrijeme čekala njegov povratak. Jedrilica Donalda Crowhursta (Colin Firth), kojom je 1968. godine namjeravao oploviti svijet, zbog niza odgađanja jedva je dovršena, nije bila testirana prije plovidbe i misteriozno je nestala.

 

„Oscarovci“ Rachel Weisz i Colin Firth u istinitoj priči Donalda Crowhursta čiji je pokušaj oplovljivanja svijeta jedrilicom jedna od najvećih tajni u povijesti. Film je režirao dobitnik „Oscara“ James Marsh.

 

U kinima od 15. ožujka, u Zagrebu ekskluzivno u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

politikaplus, nagradni natječaj, blitz film