Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo je dobitnica ulaznice za hit-predstavu CRVENKAPICA

Piše: PolitikaPlus

Od DANAS do PETKA 16. 03. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju Gradsko kazalište Trešnja i portal politika+ u kojem za hit-predstavu CRVENKAPICA, u Gradskom kazalištu Trešnja, Mošćenička 1, Zagreb, dijelimo 1X2 ulaznice (JEDAN dobitnik/dobitnica osvaja DVIJE ulaznice) za izvedbu koja će biti na programu u NEDJELJU 18. 03. u 11.00 sati.

 

DOBITNI CA NAGRADNOG NATJEČAJA JE;  Marija Markovec, čestitamo!

 http://www.kazaliste-tresnja. hr/predstave/crvenkapica/

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navodeKAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno), i

4. broj telefona/mobitela.

 

Ime dobitnika/dobitnice objavljujemo na portalu. Dobitnik/dobitnica NEĆE POSEBNO biti obaviješteni o osvojenim ulaznicama, ime će im se nalaziti na blagajni Gradskog kazališta Trešnja, Mošćenička 1, a ulaznice se podižu uz predočenje osobne iskaznice sat vremena prije početka predstave.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumica koja u predstavi CRVENKAPICA tumači lik Crvenkapice?

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

Kazalište Trešnja: Crvenkapica kakvu još niste vidjeli

Svima poznata priča o Crvenkapici, proizašla iz radionice Grimmovih bajki, ovog vikenda može se pogledati u kazalištu Trešnja. Obogaćena mnoštvom detalja i iznenađenja, predstava pokazuje pozadinu priče te oživljava sve njene likove.

Možda vas iznenadi koliko je Trešnjina Crvenkapica pričljiva djevojčica ili moderna baka koja vrti hula hoop. Predstava obiluje šarenim kostimima, transformacijama prostora i veselim pjesmama, a režirala ju je Ivana Čoh Šverko.

Kako je Crvenkapica postala Crvenkapica, kako je proslavila rođendan, koga je to, osim Vuka, srela dok je šetala šumom…odgovore potražite u kazalištu Trešnja u subotu, 17. ožujka u 17 sati ili u nedjelju, 18. ožujka u 11 sati. Predstava je za uzrast 4+ godine.

Više informacija o predstavi na: http://bit.ly/2DxIQGR.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nagradni natječaj, politikaplus, kazalište trešnja