Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici kino-ulaznica za romantičnu dramu SVAKOGA DANA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 09. 04. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za romantičnu dramu SVAKOGA DANA (EVERY DAY) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall, Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Tatjana Potkonjak Zagreb,  Marija Gega Vinkovci i Mladen  Pavlinović Sibinj. 

 

https://www.blitz-cinestar.hr/ najave-filmova/svakoga-dana/ 5377/1/1.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 09. 04. do ČETVRTKA 12. 04.  u „CineStaru“ u kojem su izabrali pogledati film. Popis dobitnika objavljujemo na portalu

Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 09. 04. do ČETVRTKA 12. 04. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumica koja u romantičnoj drami SVAKOGA DANA tumači lik Rhiannon?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

 

SVAKOGA DANA (EVERY DAY)

SAD, 2018.

Redatelj: Michael Sucsy

Glumci: Angourie Rice, Justice Smith, Debby Ryan

Žanr: drama, fantazija, romansa

Trajanje: 97 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Orion Pictures/Blitz Film & Video Distribution

Originalna web stranica: http://www.seeeveryday.com/

Svakoga dana drukčiji život. Svakoga dana drugo tijelo. Svakoga dana zaljubljen u istu djevojku. Od redatelja filma „Zavjet ljubavi“. Temeljeno na bestseleru New York Timesa.

Šesnaestogodišnjak imena „A”, koji se svakog dana budi u tijelu nekog drugog vršnjaka (bez obzira na spol i rasu), pridržava se strogih pravila po kojima živi: Nikad se ne vezuj za druge ljude! Trudi se ostati neprimijećen! Ne miješaj se! I tako sve dok ne upozna djevojku Rhiannon. Tada, prvi put u životu, osjeti ljubav, prvi put žudi za drugim bićem, prvi put pronalazi nekoga s kim želi biti – dan za danom, svakoga dana. No može li mu Rhiannon uzvratiti ljubav?

Temeljeno na istoimenom, priznatom bestseleru Davida Levithana o šesnaestogodišnjoj Rhiannon koja se zaljubljuje u misterioznu dušu imena „A”, koja se svakoga dana budi u drugom tijelu.

U kinima od 5. travnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nagradni natječaj, kino, blitz fulm, politikaplus