Scena

NAGRADNINATJEČAJ: Ovo su dobitnici kino-ulaznice za akcijski kriminalistički hit OSVETNIK

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 16. 04. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za akcijski kriminalistički hit OSVETNIK (DEATH WISH) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall, Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik. 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Damir Ilić Pula, Natalia Milanja Hribar Zagreb i Jadran Franin Split.

 

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/osvetnik/5378/ 20180410.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 16. 04. do ČETVRTKA 19. 04.  u „CineStaru“ u kojem su izabrali pogledati film. Popis dobitnika objavljujemo na portalu

Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 16. 04. do ČETVRTKA 19. 04. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji je u akcijskom kriminalističkom hitu OSVETNIK utjelovio lik dr. Paula Kerseyja?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

 

OSVETNIK (DEATH WISH)

SAD, 2018.

Redatelj: Eli Roth

Glumci: Bruce Willis, Vincent D'Onofrio, Elizabeth Shue, Camila Morrone

Žanr: akcija, kriminalistički, drama

Trajanje: 107 minuta

Budžet: 30 milijuna US$

Producentske tvrtke/Distributer: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)/Blitz Film & Video Distribution

Originalna web stranica: https://www.deathwish.movie/

Uništili su mu obitelj. Sada će on uništiti njih.

Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) je kirurg koji svakodnevno svjedoči posljedicama nasilja u svom gradu. Jednog dana u njegovu bolnicu stižu i njegova supruga Lucy (Elisabeth Shue) i kći Jordan (Camila Morrone) koje su bile žrtve napada u njihovom zajedničkom domu. Budući da je policija preopterećena drugim zločinima, Paul, željan osvete, kreće u lov na napadače svoje obitelji. Kada anonimni ubojica zločinaca počne privlačiti medijsku pažnju, grad se pita je li taj smrtonosni osvetnik anđeo čuvar ili ljuti krvnik.

Povratak Brucea Willisa u novoj prilagodbi filma „Death Wish“ („Paul Kersey ne oprašta“) iz 1974. godine, nastalog prema istomenom romanu Briana Garfielda.

U kinima od 12. travnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

politikaplus, nagradnigra