A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/gallery/BANDIC-ZAGREB/181604%20-%20HNS%2026.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Milan Bandić u posjetu Davoru Šukeru zbog zajedničkih projekata | Politika+
Zagreb

SASTANAK: Milan Bandić u posjetu Davoru Šukeru zbog zajedničkih projekata

Piše: PolitikaPlus

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker ugostio je danas gradonačelnika Milana Bandića i brojnu delegaciju Grada u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza.

Uz direktora natjecanja i infrastrukture Marijana Kustića, tajnika HNS-a Vladimira Ivetu i predstavnike drugih odjela Saveza, predsjednik HNS-a Davor Šuker dočekao je gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i njegove najbliže suradnike. Nakon što su gostima predstavljeni uredi Saveza, održan je konstruktivan sastanak oko zajedničkih projekata vezanih za nogometnu infrastrukturu u Zagrebu.

Gradonačelnik Bandić i predsjednik Šuker složili su se oko svih važnih pitanja i zaključili kako će Grad i Savez nastaviti surađivati u zajedničkom interesu, a to je prvenstveno daljnji razvoj infrastrukture u gradu.

Predsjednik Saveza tom je prigodom uručio Bandiću novi dres hrvatske reprezentacije s brojem 18 - simboličnim za gradonačelnika koji je na čelu Zagreba proteklih 18 godina.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hns, milan bandić