Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici ulaznica za hit-predstavu ĐUROLOGIJA

Piše: PolitikaPlus

Od DANAS do PETKA 27. 04. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju kazalište Ludilište Luda kuća i portal politika+ u kojem za hit-predstavu ĐUROLOGIJA, u kazalištu LUDILIŠTE LUDA KUĆA, Zvonimirova 63, Zagreb, dijelimo 2X2 ulaznice za izvedbu koja će biti na programu u PETAK 27. 04. u 20.00 sati.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU ;  Marija Pasanec i Darko Talan

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno), i

4. broj telefona/mobitela.

 

Imena dobitnika/dobitnica objavljujemo na portalu. Dobitnici/dobitnice NEĆE POSEBNO biti obaviješteni o osvojenim ulaznicama, imena će im se nalaziti na blagajni kazališta LUDILIŠTE LUDA KUĆA, Zvonimirova 63, Zagreb, a ulaznice se podižu uz predočenje osobne iskaznice sat vremena prije početka predstave.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove autor predstave ĐUROLOGIJA?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL : [email protected]

 

From: Ludilište Luda kuća [mailto:[email protected]]
Sent: Tuesday, April 24, 2018 12:57 PM
To: 'Damir Demonja' <[email protected]>
Subject: RE: POZIVNICA - Šta me snađe - Anđelka Prpić u Ludilištu Luda kuća

 

POČINJE ZAGRIJAVANJE LUDE KUĆE - NAJSUVREMENIJEG NEZAVISNOG KAZALIŠTA U REGIJI u vlasništvu Renea Bitorajca i Branka Đurića Đure - PREMIJERA, GOSTOVANJA KAZALIŠNIH HITOVA I KONCERTI!

 

Glumac Rene Bitorajac te redatelj, scenarist, producent i glazbenik Branko Đurić Đuro, nakon zajedničkih igranja u filmovima 'Ničija zemlja', 'Kajmak i marmelada' te humorističnoj seriji 'Naša mala klinika' i dugogodišnjeg prijateljstva, završili su uređenje vlastitog privatnog kazališta u centru Zagreba. Riječ o nekadašnjem zagrebačkom kinu Mosor, mjestu koje su desetljećima posjećivale generacije filmoljubaca, a od sada će promovirati kazališne i scenske programe domaćih i stranih autora, programske formate poput kabareta i burleske, predstave za djecu te stand up programe. Iako će naglasak biti na kazališnom repertoaru, dvorana će služiti i u druge svrhe kao što su koncerti (jazz, rock, house), studio za snimanje, dvorana za konferencije, proslave, prezentacije, partye, izložbe itd. Jedna od važnijih stavki programa bit će i brojni koncerti, kako etabliranih umjetnika i glazbenih sastava, tako i mladih bendova. U očima publike, Luda kuća je zamišljena kao tehnološki suvremen kulturni centar koji nudi zabavne, drugačije kazališne i druge kulturne sadržaje sa vizualnim identitetom koji će biti pamtljiv i prepoznatljiv.

Svečano otvaranje najavljeno je za rujan, a već sada tijekom travnja i svibnja publika će moći u sklopu programa ZAGRIJAVANJE pogledati dvije gostujuće predstave. Riječ je o trenutno najgledanijim kazališnim produkcijama u regiji, predstavi  „ĐUROLOGIJA“, autorskim projektom legendarnog Branka Đurića Đure i „ŠTA ME SNAĐE“ u izvedbi popularne Anđelke Prpić. U petak, 4. svibnja 2018. u 20 h najavljujemo prvu premijeru Lude kuće, predstavu „IDEMO UŽIVO“ u režiji i izvedbi Renea Bitorajca i Igora Mešina.

18. svibnja 2018. održat će se prvi LUDI PETAK, večernji program Lude kuće koji će uskoro postati nezaobilazno mjesto za gradski izlazak uz atraktivne glazbeno scenske i stand up programe.

 

„ĐUROLOGIJA“ – NAJGLEDANIJA PREDSTAVA U REGIJI

 

Branko Đurić Đuro sa svojom je autorskom predstavom „Đurologija“ oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u našoj regiji! „Đurologija“ je, naime, u dosadašnjih 28 mjeseci postojanja, igrana 228 puta i vidjelo ju je preko 130.000 posjetilaca, a  još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku.

 

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista'' i „Audicija'', Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni show bez premca!

 

DATUMI IZVEDBI:

 

27.4.2018. / PETAK U 20 H / ĐUROLOGIJA

8.5.2018. / UTORAK U 20 H / ĐUROLOGIJA

9.5.2018. / SRIJEDA U 20 H / ĐUROLOGIJA

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kazalište Ludilište Luda kuća, politikaplus, nagradni natječaj