Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici kino-ulaznica za talijanski hit triler DJEVOJKA U MAGLI

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 07. 05. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za talijanski hit triler DJEVOJKA U MAGLI (LA RAGAZZANELLA NEBBIA) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall, Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA : Mislav Stanić Zagreb,
Mladen  Pavlinović Sibinj i Branislavka Blizanac Crikvenica....

 

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/djevojka-u-magli/ 5385/20180501.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 07. 05. do ČETVRTKA 10. 05.  u „CineStaru“ u kojem su izabrali pogledati film. Popis dobitnika objavljujemo na portalu, šalješ ih meni u PONEDJELJAK 07. 05. poslije 12.00 sati, a ja Ivani Sačerić u „Blitz Film & Video Distribution“, koja će preuzeti kontaktiranje multipleksa koje su dobitnici izabrali za gledanje filma. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 07. 05. do ČETVRTKA 10. 05. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji u talijanskom hit trileru DJEVOJKA U MAGLI tumači lik specijalnog agenta Vogela?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

DJEVOJKA U MAGLI (LA RAGAZZA NELLA NEBBIA)

Italija, Njemačka, Francuska, 2017.

Redatelj: Donato Carrisi

Glumci: Toni Servillo, Alessio Boni, Jean Reno

Žanr: kriminalistički, triler

Trajanje: 128 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: StudioCanal/Colorado Film Production/Medusa Film/Blitz Film & Video Distribution

Originalna web stranica: https://www.facebook.com/ laragazzanellanebbia

Mjesto tajni. Grad osumnjičenih. Lov na istinu. Temeljeno na bestseleru.

Šesnaestogodišnja Anna Lind nestaje u udaljenom, izoliranom gradu Avechot usred Alpa. Specijalni agent Vogel (Toni Servillo), poznat po tome da privlači veliku medijsku pozornost slučajevima kojima se bavi, poslan je u izolirani grad kako bi istražio slučaj nestale šesnaestogodišnjakinje.

Temeljno na bestseleru Donata Carrisija, koji je i redatelj filma. „Djevojka u magli“ je zapanjujući, napeti triler u kojem na kraju svi likovi postanu sumnjivci.

U kinima od 3. svibnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx City Center One East“ (www.cineplxx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

BLITZ FILM, NAGRADNI NATJEČAJ, POLITIKAPLUS