Scena

VIDEO: Đani Stipaničev i Renata Sabljak ujedinili svoje fantastične vokale ...

Piše: PolitikaPlus

Đani Stipaničev, zvijezda domaćih rock - opera i mjuzikala, zajedno  je s dugogodišnjom suradnicom, kazališnom glumicom sjajnog vokala  Renatom Sabljak, snimio duet 'Ako nam ljubav preživi noć'.

Renata i Đani ujedinili su svoje fantastične vokale i iznjedrili prelijepu ljubavnu pop baladu 'Ako nam ljubav preživi noć'  koja osvaja na prvo slušanje! Da je to uistinu tako potvrđuje visoko pozicioniran višemjesečni boravak njihovog singla na službenoj top listi radijskog emitiranja domaće glazbe HR top 40.

Pjesma 'Ako nam ljubav preživi noć' je izabrana za novi singl s nedavno objavljenog Đanijevog albuma 'Bajke'. Autorski pjesmu potpisuje provjereni vrhunski tim: Nenad Ninčević zaslužan je za tekst, glazbu potpisuje u suradnji  Marsellom Benzonom dok je aranžman djelo Marka Vojvodića i Igora Ivanovića koji se pobrinuo i za produkciju.

'Ako nam ljubav preživi noć' je singl koji je s lakoćom osvojio radijski eter ali i srca slušatelja. Snimljen je i prateći video na raznim lokacijama prelijepog i romantičnog Samobora. Đani i Renata su sjajan tandem, pršte pozitivnom energijom i prijateljskim ozračjem te je u brojnim kadrovima baš vidljivo koliko su se dobro zabavljali tijekom snimanja. Redatelj video spota je Adalbert Turner Juci, a produkciju potpisuje FX foto video audio STUDIO: kamera - Damir Jadan, montaža - Damir Jadan, kamera steadicam: Rikard Jadan.

S pjesmom 'Ako nam ljubav preživi noć' Đani i Renata nastupit će 09. lipnja na ovogodišnjem CMC festivalu Vodice 2018.

Video pogledajte na linku: https://www.youtube.com/watch?v=Ym85ylJbNPI

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ĐANI STIPANIĆEV, RENATA SABLJAK