Zagreb

ZAGREB: Peta Hrvatska tattoo konvencija za vikend u SC-u

Piše: PolitikaPlus

Sajam tetoviranja i opreme, peta Hrvatska tattoo konvencija, održat će se od petka, 18. svibnja, do nedjelje, 20. svibnja, u atriju kina Studentskog centra, gdje će svoju vještinu uz hrvatske majstore tetovaže pokazati i oni iz Japana, Slovenije, Njemačke, Meksika, BiH i Italije.

Tijekom tri dana konvencije vodeći hrvatski i svjetski majstori tetoviranja predstavit će se svojim vrhunskim radovima, a posjetitelji će se upoznati sa šarolikim svijetom tetovaža i ljudi koji ih nose, najavio je organizator konvencije.

Moći će se istetovirati kod svog omiljenog tattoo majstora koji izlaže na konvenciji, a svake večeri održavat će se natjecanja za najbolje tetovaže - pobjednik dobiva nagradno putovanje u Englesku, plaćen štand i pravo sudjelovanja na najprestižnijoj konvenciji tetoviranja na svijetu, Londonskoj tattoo konvenciji, u rujnu ove godine.

Priredit će se i seminari na kojima će se moći naučiti više o tetoviranju, najnovijim trendovima tetoviranja i opreme, prezentacije, seminari, prodaja opreme za tetoviranje i piercing.

U subotu se održava prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu, na kojem će vodeći make up artisti odabrati najbolji rad oslikavanja tijela, čiji će autor nastupiti i na Svjetskom prvenstvu. 

Održat će se i izbor za najljepšu "pin up" Hrvaticu, a organizatori pozivaju i sve vlasnike klasičnih američkih auta i oldtimera da im se pridruže na parkingu konvencije gdje će se održati i foto session s pinup i tetoviranim djevojkama.

Na konvenciji će nastupiti i Street Magic Show iluzionist Aryan i gutač plamena Dominik.

Birat će se i najljepši brkovi i brade, održat će se i modni performans Modne Sove, dok je za glazbeni dio zadužen vokalni sastav Gelato Sisters.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

TETOVIRANJE, KONVENCIJA