Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici kino-ulaznica za romantični hit DRUŠTVO ZA KNJIŽEVNOST I PITU OD KRUMPIRA S GUERNSEYJA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 21. 05. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za romantični hit DRUŠTVO ZA KNJIŽEVNOST I PITU OD KRUMPIRA S GUERNSEYJA (THE GUERNSEY LITERARY AND POTATO PEEL PIE SOCIETY) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall, Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;   Vincenza Popović Viškovo, Mirjana Stanić Samobor i Jelena Pestić Zagreb.

https://www.blitz-cinestar.hr/ najave-filmova/drustvo-za- knjizevnost-i-pitu-od- krumpira-s-guernseyja/5405/1/1 .

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 21. 05. do ČETVRTKA 24. 05. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: kako se zove redatelj romantičnog hita DRUŠTVO ZA KNJIŽEVNOST I PITU OD KRUMPIRA S GUERNSEYJA?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALITE NA MAIL; [email protected]

 

DRUŠTVO ZA KNJIŽEVNOST I PITU OD KRUMPIRA S GUERNSEYJA (THE GUERNSEY LITERARY AND POTATO PEEL PIE SOCIETY)

SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo, 2018.

Redatelj: Mike Newell

Glumci: Lily James, Michiel Huisman, Glen Powell, Jessica Brown Findlay, Katherine Parkinson, Matthew Goode, Tom Courtenay, Penelope Wilton

Žanr: drama, povijesni, romansa

Trajanje: 124 minute

Producentske tvrtke/Distributer: StudioCanal/Blitz Film & Video Distribution

 

Temeljeno na bestseleru. Od producenata filma „Hotel Marigold“.

Na britanskom otoku Guernseyju, za vrijeme Drugog svjetskog rata, osnovano je društvo zanimljivog i simpatičnog naziva – Društvo za književnost i pitu od krumpira s Guernseyja. S osnivanjem i aktivnostima tog neobičnog društva, sasvim neočekivano, upoznaje se uspješna londonska spisateljica Juliet Ashton, koja je upravo u potrazi za novom temom svoje knjige. Većina tih ljudi uzela je knjigu prvi put u ruke upravo u vrijeme rata, no ono što su pronašli u knjigama puno je više od riječi – pronašli su životnu snagu, inspiraciju, utjehu, spoznaju da se sve može sagledati i izreći na drukčiji način.

Temeljeno na velikom svjetskom bestseleru koji je vladao svim važnijim književnim ljestvicama i bio jedna od najčitanijih i najprodavanijih knjiga desetljeća.

U kinima od 17. svibnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kina, film, politikaplus, nagradni natječaj, blitz film