Hrvatska

NASTAVLJA SE SLAVLJE: Vatreni stigli na Rivu!

Piše: Politikaplus/Hina
Nakon jučerašnjeg spektakla u Zagrebu, danas se doček reprezentativaca održava i u Splitu.
 
Repka se jučer vratila iz Moskve nakon što su u finalu SP-a u Rusiji osvojili srebro, a u Zagrebu ih je dočekalo oko pola milijuna ljudi. U Splitu se očekuju srebreni vratar Lovre Kalinić, branič Ivan Strinić, veznjak Filip Bradarić, te napadači Ivan Perišić i Ante Rebić.
 
Domagoj Vida, dobri duh reprezentacije došao je u svoj Donji Miholjac gdje je došao među svoje prijatelje. "Predivan osjećaj, neka se slavlje nastavi u svim gradovima diljem Hrvatske. Pazili smo jučer jedni na druge i to je dokaz da smo svi kao braća. Nismo bili svjesni što smo napravili iako su nam stizale poruke i videozapisi, ali ne može se to doživjeti kada si daleko." Na upit novinara do kada su slavili noćas otkrio je sitne detalje. "Feštali smo do jutra, a grlo još uvijek dobro služi zbog dobre rakijice", dodao je uz smijeh dobro raspoloženi Domagoj Vida u svom Donjem Miholjcu praćen tamburicama.
 
"Dopirao je signal i dobre vibracije iz Hrvatske nama u Rusiji i zato smo napravili ovaj povijesni rezultat", rekao je Domagoj Vida nakon što je obukao tradicionalnu nošnju i u kočiji se zaputio prema dvorcu gdje ga čeka iznenađenje.


 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

split, vatreni, nogomet