Sport

RAZMJENA IGRAČA: Juventus i Milan dogovaraju 'trampu' u koju je uključen i Pjaca

Piše: PolitikaPlus/Hina

Talijanski nogometni velikani Juventus i Milan dogovaraju veliku razmjenu igrača u koju bi mogao biti uključen i hrvatski reprezentativac Marko Pjaca.

Prema pisanju Gazzetta dello Sport torinska 'Stara dama' i 'Rossoneri' spremaju spektakularan posao u koji bi bilo uključeno čak pet igrača.

Kako piše 'Gazzetta' Juventus u svoje redove želi vratiti Leonardna Bonuccija koji je u srpnju 2017. nakon sedam godina provedenih u torionskom klubu preselio na San Siro. Međutim, Bonucci nije zadovoljan u Milanu i nagađa se kako bi se mogao vratiti u klub u kojem je upisao više o 300 utakmica.

U suprotnom smjeru bi krenuli Gonzalo Higuain, Mattia Caldara, Medhi Benatija i naš Marko Pjaca. Milan bi Juventusu morao isplatiti i oko 20 milijuna eura.

Zanimljivo, Milan je već šesti klub koji se u posljednje vrijeme veže uz Pjacu. Interes za njegove usluge pokazali su i Fiorentina, Sampdorija, West Ham, Valencija, te Udinese.

Pjaca je prošlu sezonu proveo na posudbi u Schalkeu i sada se vratio u Juventus i čeka rasplet situacije svjestan kako u novom Juventusu s Cristianom Ronaldom za njega nema mjesta. Pjaca je u torinsku 'Staru damu' došao u srpnju 2016. iz Dinama za 23 milijuna eura.

Ukoliko se ovaj posao realizira, Pjaca bi postao četvrti hrvatski nogometaš i redovima Milana. Trenutačno boje 'Rossonera' brane Nikola Kalinić, Alen Halilović i Ivan Strinić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

marko pjaca, nogomet