Hrvatska

Nakon kriminalističkog istraživanja : Splitska policija sumnjiči bivšeg muža za ubojstvo žene u Trogiru

Piše: PolitikaPlus/Hina

Policijska uprava splitsko-dalmatinska u nedjelju je priopćila kako je nakon kriminalističkog istraživanja otkriveno da je 65- godišnji hrvatski državljanin osumnjičen za nedavno ubojstvo 61-godišnje žene u Trogiru, a prema medijskim navodima žrtva je splitska liječnica Asja Tukić, a osumnjičenik njen bivši suprug Željko Tukić.

"Tijekom kriminalističkog istraživanja prikupljeni su materijalni dokazi, obavijesti i saznanja iz kojih proizlazi osnovana sumnja da je 65-godišnjak 6. kolovoza u stanu u Trogiru 61-godišnjakinji zadao više ubodnih rada od kojih je ona preminula na mjestu događaja", navodi se u policijskom priopćenju.

Policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske obavili su kriminalističko istraživanje u u koordinaciji i suradnji s Ravnateljstvom policije i Županijskim državnim odvjetništvom u Splitu te su obavili više očevida na otvorenom prostoru, pretraga terena, stanova i vozila.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 65-godišnjak će u nedjelju, uz kaznenu prijavu za kazneno djelo ubojstva, biti predan pritvorskom nadzorniku, stoji u priopćenju.

Lokalni su mediji izvijestili da je osumnjičeni za ubojstvo 61-godišnje fizijatrice Asje Tukić, koja je radila u splitskim Toplicama, njezin bivši suprug, 65-godišnji Željko Tukić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ubojstvo, trogir, policija