Hrvatska

STANJE NA CESTAMA: HAK: Nesreća na Jadranskoj magistrali , A1 i A3

Piše: PolitikaPlus

Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (DC8) u mjestu Banja (predio Ribar) vozi se jednim trakom, naizmjence.

Zbog prometnih nesreća pozivamo vozače na oprez na:

  • autocesti A1 između čvorova Zadar 2 i Zadar 1 u smjeru Zagreba
  • autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Popovača i Kutina, na 92. km u smjeru Zagreba.

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i dijelu Slavonije te na autocestama A1 između čvora Otočac i tunela Sveti Rok i na A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Nova Gradiška. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog predmeta na kolniku na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 248.km između čvorova Sredanci i čvora Velika Kopanica u smjeru Bregane molimo korisnike za pojačan oprez.

Zbog kvara na vozilu koje prevozi vangabaritni teret na autocesti A1 između čvora Vrgorac i čvora Ravča (od 463.km do 462. km) u smjeru Zagreba, vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine 60 km/h. Vozače molimo za dodatan oprez.

Zbog radova vozi se jednom stranom, dvosmjerno, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Lipovac.

Zbog povremeno pojačanog priljeva vozila u pojedinim trajektnim lukama moguća su odstupanja od uobičajenog reda plovidbe.

Od 7. srpnja trajekt na liniji Trogir-Drvenik Veli-Drvenik Mali ukrcava vozila u pristaništu Soline umjesto u luci Seget Donji.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

HAK, PROMET