Hrvatska

STANJE NA CESTAMA: HAK - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici i Slavoniji

Piše: PolitikaPlus

Uočena je srna na autocesti A3 Bregana-Lipovac, između čvora IVANIĆ GRAD i odmorišta JEŽEVO. Molimo vozače za dodatan oprez.

Na riječkoj obilaznici, čvor Orehovica-čvor Diračje, zbog posljedica prometne nezgode na 24km+650m u smjeru Zagreba, od čvora Škurinje do tunela na Rastočinama u oba smjera vozi se usporeno uz ograničenje brzine 40km/h.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici i Slavoniji. Ima je i na autocesti A1 između tunela Mala Kapela i čvora Gospić, i autocesti A3 Bregana-Lipovac između Ivanje Reke i Križa, Novske i Nove Gradiške.

Tijekom dana pojačan promet uz povremene zastoje moguć je na glavnim cestovnim pravcima u smjeru mora i unutrašnjosti na prilazima odmorišta, gradskim prometnicama i obilaznicama, duž Jadranske magistrale (DC8) na prilazima turističkih gradova i mjesta, Istarskom ipsilonu, trajektnim lukama i pristaništima, te na pojedinim graničnim prijelazima.

Zbog radova vozi se jednom stranom, dvosmjerno, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Lipovac.

Trajekti i katamarani plove redovito.

Zbog povremeno pojačanog priljeva vozila u pojedinim trajektnim lukama moguća su odstupanja od uobičajenog reda plovidbe.

Trajekt na liniji 604 Lastovo- Vela Luka- Split u nedjelju 09.09.2018. u drugom putovanju iz Ublija isploviti će u 13:00 umjesto u 11:15, shodno tome iz Vela Luke isploviti će za Split u 15:30 umjesto u 13:45 zbog održavanja Outdors 2018 biciklijade i trekkinga.

Od 7. srpnja trajekt na liniji Trogir-Drvenik Veli-Drvenik Mali ukrcava vozila u pristaništu Soline umjesto u luci Seget Donji.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hak, promet