Scena

VAŽNA OBAVIJEST: Ovo su dobitnici ulaznica za hit crtić RINGE RINGE RAJA. Na žalost Cineplexx NEĆE PRIKAZIVATI navedeni film!!!

Na žalost Cineplexx NEĆE PRIKAZIVATI navedeni film!!! Zbog nastale situacije molimo dobitnike da odaberu drugo kino... ( poslati na mail [email protected])

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 10. 09. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za hit crtić RINGE RINGE RAJA (DUCK DUCK GOOSE) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall, Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik i/ili za jedan od multipleksa „Cineplexx“, „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;  Tihana Perković Dugo Selo, Izabela Nikolina Gusić Janjić Grab i Rujana Matuka Šulek Zagreb.

 

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/ringe-ringe-raja- sink/5684/20180903.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj bi željeli pogledati film.

 

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu, dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, od PONEDJELJKA 10. 09. do NEDJELJE 16. 09. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove redatelj hit crtića RINGE RINGE RAJA?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

 

RINGE RINGE RAJA (DUCK DUCK GOOSE)

Sinkroniziran na hrvatski

Kina, SAD, 2018.

Redatelj: Christopher Jenkins

Glasovi originalne verzije: Jim Gaffigan, Zendaya, Lance Lim

Žanr: animirani, avantura, komedija, obiteljski

Trajanje: 91 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Original Force/GEM Entertainment/ Film TV House/Editus d.o.o.

Službena web stranica: http://www.of3d.com/en/view. php?aid=120

U novoj animiranoj komediji za cijelu obitelj, redatelja Christophera Jenkinsa, „Ringe ringe raja“ susrećemo se sa simpatičnim gusanom imena Peng. On je umišljen, svojevoljni neženja, kojega ne zanima tradicija njegove vrste, ni obiteljske vrijednosti, a djeca su mu toliko odbojna da odbija predvoditi jato mlađih naraštaja u skoroj selidbi na jug. Peng voli svoju slobodu i živi u trenutku, bez brige i pameti. Uvjeren da o svemu zna najbolje i da je u svemu bolji od drugih, vrijeme provodi odvajajući se od jata i izvodeći lude akrobacije u letu. Prilikom jedne takve vratolomije, Peng se zanese, doživljava nezgodu i pada u jato pačića. Pritom nehotice razdvaja brata i sestru, 16 dana stare Chao i Chi, od ostalih njihove vrste. Ozlijeđenog krila, zaglavio je na tlu i u toplije krajeve mora pješice. Kao da to nije bilo dovoljno, na taj put sada mora s patkama. On, gusan, s patkama! Štoviše, s djecom patkama! Vidno nezadovoljan razvojem situacije, ni ne sluti da se upušta u avanturu života. Krilo mu je već slomljeno, a moglo bi biti i srce.

U kinima od 30. kolovoza, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

POLITIKAPLUS, NAGRADNI NATJEČAJ, KINA, CRTANI FILM, Editus d.o.o.