Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko su dobitnici ulaznica za hit-komediju MOJ PAS PATRICK

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 10. 09. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za hit-komediju MOJ PAS PATRICK (PATRICK) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik. 

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; 
Antonela Crvelin Rijeka, Andrea Stanić Zagreb i Margareta Matijević Kunst Ključ Brdovečki.

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/moj-pas-patrick/5590/ 20180905.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 10. 09. do ČETVRTKA 13. 09. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove redateljica hit-komedije MOJ PAS PATRICK?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]


MOJ PAS PATRICK (PATRICK)

Ujedinjeno Kraljevstvo, 2018.

Redateljica: Mandie Fletcher

Glumci: Ed Skrein, Jennifer Saunders, Gemma Jones, Beattie Edmondson

Žanr: obiteljski

Trajanje: 94 minute

Producentske tvrtke/Distributer: The Exchange/Wagging Tale Productions/Bondit/Fred Films/Head Gear Films/Metrol Technology/Blitz Film & Video Distribution

Od redatelja filma „Apsolutno fantastične“. Moj pas Patrick. Mops, zapravo.

Obiteljsku komediju „Moj pas Patrick“ režirala je Mandie Fletcher temeljem scenarija koji su napisali Vanessa Davies i Paul de Vos. Sarah Francis (Beattie Edmondson) je mlada učiteljica čiji je život pomalo kaotičan. Ono što joj u životu najmanje treba je briga o nekome. No, Sarina baka ostavi joj nešto što slini, hrče i jede iz kuhinjskog smeća – vrlo razmaženog mopsa Patricka. U početku, Sarah na svakom koraku nailazi na probleme vezane za Patricka, no kada joj stvorenje kao što je Patrick, „uđe pod kožu“, njezin život će se početi okretati u drugom smjeru.

Za publiku svih uzrasta dolazi prava britanska poslastica, obiteljska komedija „Moj pas Patrick“. Novi kino-hit koji će u kino privući najmlađe, prijatelje, obitelji.

U kinima od 6. rujna, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

blitz film & video distribution, FILM, KINA, NAGRADNI NATJEČAJ