Hrvatska

STANJE NA CESTAMA: HAK: Oprezno na A3 između Popovače i Kutine zbog prometne nesreće

FOTO: Ilustracija
Piše: PolitikaPlus

Magla smanjuje vidljivost mjestimice na cestama u unutrašnjosti. Ima je na autocestama: A1 između tunela Mala Kapela i Sveti Rok i A6 Rijeka-Zagreb od tunela Tuhobić do čvora Vrata.

Zbog teretnog vozila u kvaru na državnoj cesti DC1 u mjestu Rudanovac, između Prijeboja i Korenice, vozi se otežano uz ograničenje brzine.

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Kosnica i Ivanja Reka od 37. +800 do 39. +500 km promet teče dvosmjerno, jednom stranom autoceste sa po dva sužena prometna traka za oba smjera kretanja do 30. listopada.

Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje pa vozače molimo za strpljenje i upozoravamo ih da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine.

Na Brzoj cesti Solin-Klis (DC1) vozi se jednim trakom, usporeno, između kružnog toka Podi i benzinske postaje u smjeru Splita.

Za sav promet, zbog radova, zatvorene su ceste: DC1 čvor Lučko (A3) – Jastrebarsko (DC310) kroz Stupnik (obilazak je lokalnim ulicama uz prometnu signalizaciju); DC7 između mjesta Sikirevci i Slavonski Šamac; DC36 Gladovec Pokupski-Žažina u naselju Pokupsko; DC53 u Čaglinu (između Našica i Slavonskog Broda); DC206 Hum na Sutli-Kostel; DC232 Sisak-Jasenovac na dionici Drenov Bok-Jasenovac; i ŽC6014 Visočane-Poličnik; ŽC6034 Knin-Plavno u mjestu Radljevac; LC25176 Vrbno-Ježovec-ŽC2083 (klizište).

Na zagrebačkoj obilaznici (A3)  Bregana-Lipovac, između čvorova Popovača i Kutina u smjeru Lipovca, zbog prometne nesreće i na autocesti A1 nakon odmorišta Vukova Gorica  u smjeru Rijeke/Dubrovnika, zbog naleta vozila na životinju. 

Na graničnim prijelazima nema duljih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

PROMET, HAK