Crna kronika

Policija traži vozača: Naletio na pješaka u Sisku pa pobjegao s mjesta nesreće

Piše: PolitikaPlus

Teške ozljede opasne po život zadobio je je 81-godišnjak na kojega je u u ponedjeljak u Sisku naletio nepoznati vozač koji je pobjegao s mjesta nesreće, a policija za njim traga i moli građane da joj dojave svoje spoznaje o nesreći imaju li ih.

Sisačko-moslovačka policija izvijestila je u utorak da se nesreća dogodila u ponedjeljak oko 18.30 sati na kolniku Galdovačke ulice ispred kućnog broja 128.

Očevidom je utvrđeno da je nepoznati vozač najvjerojatnije teretnim vozilom vozio prema Popovači, te je zbog nekretanja sredinom prometne trake udario u 81-godišnjeg pješaka, koji se u istom smjeru kretao uz rub kolnika gurajući bicikl.

Nakon udara pješak je pao na kolnik, a vozač se nije zaustavio, nego je pobjegao s mjesta nesreće ne pružajući pomoć ozlijeđenom, kojem su u sisačkoj Općoj bolnici utvrđene teške ozljede opasne po život.

Vozilo koje je napustilo mjesto nesreće najvjerojatnije je marke Citroen Berlingo bijele boje ili Peguot Partner bijele boje, godine proizvodnje između 2012. do 2018. godine, kažu u policiji.   

Budući da je vozač pobjegao s mjesta događaja, policija moli građane koji imaju korisne spoznaje o nesreći da ih dojave Postaji prometne policije u Sisku na broj telefona 044/560-480 ili putem elektroničke pošte na adresu [email protected]

Također, građani informacije mogu dati i u njima najbližoj policijskoj postaji.(Hina)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

prometna, sisak, policija