Hrvatska

NOVI DETALJI: Željko Komšić viđen u zagrebačkom hotelu. Zna se s kim je bio na ručku

Piše: PolitikaPlus

Novoizabrani hrvatski član BiH Predsjedništva Željko Komšić nalazi se u Zagrebu, Hini je u utorak potvrdio glavni tajnik njegove stranke Demokratske fronte (DF) Zlatko Miletić i ustvrdio da je riječ o "službenom posjetu" iako Komšić još nije službeno preuzeo dužnost. "Gospodin Komšić u službenom je posjetu Zagrebu. Ne mogu vam otkriti pojedinosti", rekao je Miletić.

Dodao je kako će uskoro u javnosti biti jasnije što Komšić radi u Zagrebu. "Neke stvari ćete vidjeti u medijima, neke nećete. Nakon inauguracije sve će vam biti jasno. Ništa nije tajno, ali vam sada ne mogu otkriti pojedinosti", rekao je Miletić.

"Neke stvari ćete vidjeti u medijima, neke nećete. Nakon inauguracije sve će vam biti jasno. Ništa nije tajno, ali vam sada ne mogu otkriti pojedinosti", rekao je Miletić. Po njegovim riječima, Komšić je u misiji popravljanja odnosa dviju država. "Idemo k tome da normaliziramo odnose Republike Hrvatske s Bosnom i Hercegovinom", kazao je glavni tajnik DF-a.

Kako doznaje Dnevnik Nove TV od glasnogovornice bivšeg predsjednika Stipe Mesića, Komšić i on ručali su danas zajedno. Navodno je susret za ručkom bio kratak.

U Veleposlanstvu BiH u Hrvatskoj poručuju kako se Komšić ne može nalaziti u službenom posjetu jer još nije službeno postao član Predsjedništva BiH obzirom da inauguracija još nije održana.Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ŽELJKO KOMŠIĆ, STIPE MESIĆ