Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je dobio kino-ulaznice za hit crtić GRINCH

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 12. 11. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za hit crtić GRINCH za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar i Avenue Mall, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili za jedan od multipleksa „Cineplexx“, „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;  Jasna Andrišević Bittner Zagreb,  Ana Milohanić Rakalj i Zoran Holik Osijek.

 

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/grinch-sink/5759/ 20181107.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu.. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, od PONEDJELJKA 12. 11. do ČETVRTKA 15. 11. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji je u hrvatskoj sinkronizaciji hit crtića GRINCH „posudio“ glas naslovnim liku, Grinchu?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

GRINCH (THE GRINCH)

Sinkroniziran na hrvatski

Kina, SAD, 2018.

Redatelji: Yarrow Cheney, Scott Mosier

Glasovi hrvatske sinkronizacije: Krešimir Mikić, Vanna Senjak, Janko Volarić Popović, Dijana Vidušin, Noa Zelenko, Ervin Baučić, Ksenija Marinković

Žanr: animirani, komedija, obiteljski

Trajanje: 90 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Universal Pictures/Illumination Entertainment/Perfect World Pictures/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www.grinchmovie.com/? redirect=off

Svima dobro poznato, cinično zeleno gunđalo Grinch (Krešimir Mikić u hrvatskoj sinkronizaciji) odlučno je u namjeri da upropasti blagdane u selu Whoville, no umjesto da ukrade Božić kao što smjera, velikodušnost i blagdanski duh mlade djevojčice preotet će njegovo srce i, možda, čak spriječiti njegove zle namjere. Illumination i Universal Pictures predstavljaju „Grincha“, novu animiranu obiteljsku komediju temeljenu na obožavanom blagdanskom filmskom klasiku Dr. Seussa.

U kinima od 8. studenog, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ i „CineStar“ Arena IMAX kinu u 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

CRTANI FILM, NAGRADNI NATJEČAJ, KINO