Hrvatska

STANJE U PROMETU: HAK - Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje

Piše: PolitikaPlus

Vozilo u kvaru na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 109+800 km između čvora LIPOVLJANI i čvora KUTINA u smjeru Bregane, vozilo se nalazi na zaustavnom traku. Molimo vozače za dodatan oprez. 

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Zbog povremeno jake kiše mjestimice je na kolniku moguće zadržavanje veće količine vode. Mogući su odroni.

Zbog magle mjestimično je smanjena vidljivost na cestama u Gorskom kotaru, a ima je i na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te drže sigurnosni razmak između vozila.

Zimsko je računanje vremena pa vozače motornih vozila podsjećamo da na motornim vozilima za vrijeme vožnje danju moraju biti upaljena dnevna ili kratka svjetla.

Za sav promet zatvorena je dionica Jadranske magistrale (DC8) u Rijeci, od križanja ulice Žrtava fašizma prema Adamićevoj ulici.

Zbog radova, danas do 14:00 sati, na zagrebačkoj obilaznici (A3) u zoni čvora Ivanja Reka na mostu Sava vozi se jednim trakom u oba smjera.

Zbog srušenog stabla prekinut je promet na državnoj cesti DC8 u Rijeci u ulici Šetalište XIII. divizije.

Zbog vjetra u prekidu su:

  • katamaranske linije: Novalja - Rab - Rijeka i Ubli-Vela Luka-Hvar-Split.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

promet, hak