Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko su dobitnici kno-ulaznice za hit film LEPTIR

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 07. 01. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice hit  LEPTIR (PAPILLON) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU : Smiljanić Anela Zagreb, Mirna Konevski Zagreb i Vincenza Popović Viškovo.

 

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/leptir/5935/20190101.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 07. 01. do ČETVRTKA 10. 01. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji je u filmu LEPTIR (PAPILLON) utjelovio lik kriminalca Henria „Papillona“ Charrierea?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL:[email protected]

 

LEPTIR (PAPILLON)

Češka Republika, Španjolska, SAD, 2017.

Redatelj: Michael Noer

Glumci: Charlie Hunnam, Rami Malek, Tommy Flanagan

Žanr: kriminalistički, drama, misterij

Trajanje: 133 minute

Producentske tvrtke/Distributer: Bleecker Street Media/Film & TV House/GEM Entertainment/Blitz Film & Video Distribution

Službena web stranica: https://bleeckerstreetmedia. com/papillon

Najveća priča o bijegu ikad ispričana. Temeljen na jednom od najprodavanijih memoara.

Henri „Papillon” Charriere (Charlie Hunnam) je sitni kriminalac, pogrešno uhićen i optužen za ubojstvo koje nije počinio, te je osuđen na doživotnu kaznu u zloglasnoj kažnjeničkoj koloniji na Devil's Islandu u Francuskoj Gvajani. Odlučan da pobjegne iz zatvora, udružuje se s ekscentričnim krivotvoriteljem Louisom Degom (Rami Malek), koji u zamjenu za zaštitu pristaje financirati njegov bijeg. Međutim, svaki „Papillonov“ pokušaj bijega završava uhićenjem i još gorim kaznama. Film donosi fascinantnu priču o „Papillonovoj“ ustrajnosti da usprkos strogim i mučeničkim kaznama i dalje nastoji pronaći svoj put u slobodu.

„Hey you bastards, I'm still here“, legendarna je rečenica iz filma „Papillon“ iz 1973. godine. Prilagodba je temeljena na klasiku Henrija Charrierea, poznatog kao „Leptir“, koji je nepravedno optužen za ubojstvo i osuđen na doživotni zatvor.

U kinima od 3. siječnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kino, film, nagradni natječaj