Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko su dobitnici kino-ulaznica za pustolovni hit VLADAR PARIZA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 21. 01. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za pustolovni hit VLADAR PARIZA (L'EMPEREUR DE PARIS) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar i Avenue Mall, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik. 

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;  Mirjana Stanić Samobor, Gojko Marković Zagreb i Martina Povalec Dragičević Velika Gorica.

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/vladar-pariza/5741/ 20190115.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 21. 01. do ČETVRTKA 24. 01. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji je u pustolovnom hitu VLADAR PARIZA utjelovio lik Françoisa Vidocqa?

               

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

VLADAR PARIZA (L'EMPEREUR DE PARIS)

Francuska, 2018.

Redatelj: Jean François Richet

Glumci: Vincet Cassel, Olga Kurlyenko, August Diehl

Žanr: avantura

Trajanje: 110 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Gaumont/Blitz Film & Video Distribution

Na vrhuncu Napoleonove vladavine, François Vidocq (Vincent Cassel), jedini čovjek koji je 27 puta uspješno pobjegao iz zatvora, postaje legenda. Ostavljen da umre nakon posljednjeg spektakularnog bijega, bivši osuđenik pokušava biti zaboravljen kao obični trgovac. Nakon što bude optužen za ubojstvo koje nije počinio, a da bi dokazao svoju nevinost i dobru volju, pristaje se pridružiti policiji u borbi protiv podzemlja. U zamjenu za slobodu, hvata lopove i ubojice na ulicama Pariza. Usprkos iznimnim rezultatima, izaziva neprijateljstvo svojih kolega, policijskih službenika, kao i bijes podzemlja. Od osuđenika do šerifa, Vidocq postaje vladar Pariza.

Vincent Cassel u ulozi Françoisa Vidocqa, francuskog kriminalca i detektiva, čija je životna priča inspirirala najveće francuske književnike, uključujući Victora Hugoa, Edgara Allana Poea i Balzaca.

U kinima od 17. siječnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

NAGRADNI NATJEČAJ, KINO, FILM