Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko su dobitnici ulaznica za predstavu GOVORI GLASNIJE!

Piše: PolitikaPlus

Od danas do SRIJEDE 30. 01. do podneva „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju Satiričko kazalište „Kerempuh“  i portal politika+, u kojem za izvedbu predstave, autorskog projekta Bobe Jelčića, GOVORI GLASNIJE!, koja će biti na programu u ČETVRTAK 31. 01. u 20.00 sati u Satiričkom kazalištu „Kerempuh“, Prolaz Fadila Hadžića 3, Zagreb, darujemo 2x2 ulaznice.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;  Katarina Dukić i Marko Sačić.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode TOČNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno), i

4. broj telefona/mobitela.

 

Imena dobitnika/dobitnica objavljujemo na portalu.Dobitnici NEĆE posebno biti obaviješteni o načinu preuzimanja osvojenih ulaznica, koje podižu uz predočenje osobne iskaznice na dan predstave od 19.00 sati.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove autore i redatelj predstave GOVORI GLASNIJE!?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]


http://www.kazalistekerempuh. hr/repertoar/govori-glasnije- 2/.

 

BOBO JELČIĆ: GOVORI GLASNIJE!


U Satiričkom kazalištu Kerempuh na rasporedu je predstava „Govori glasnije!“ Bobe Jelčića. Radi se o autorskom projektu jednoga od naših najpoznatijih kazališnih redatelja, u kojemu istražuje utjecaj atmosfere aktualnog postratnog - predratnog stanja na živote pojedinaca, ali i čitavoga društva u kojemu se nalazimo. Predstava progovara o povratku u budućnost, preciznije od tome što se događa kada jedna žena iz BiH dolazi u jednu zagrebačku obitelj tražeći pomoć i donoseći sa sobom miris rata. Njezin dolazak postaje katalizator za razvoj priče odnosno dodatno zakomplicira već komplicirane odnose, a priča je oživljena karakterističnom Jelčićevom poetikom, kao rezultat improvizacija i zajedničkog rada na razvoju postavljenih tema, kojima se ostvaruje posredna ili posredna veza s izvođačima i publikom.

U predstavi igraju Nikša Butijer, Jadranka Đokić, Vilim Matula, Nina Erak - Svrtan, Petra Svrtan, Damir Poljičak i Marko Makovičić. Scenografiju potpisuje Miljenko Sekulić, a asistentica redatelja je Nancy Abdel Sakhi.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KAZALIŠTE KEREMPUH, PREDSTAVA, NAGRADNI NATJEČAJ