Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko su dobitnici ulaznica za biografsku dramu ČOVJEK IZ SJENE

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 04. 02. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za višestruko nagrađivanu i hvaljenu biografsku dramu ČOVJEK IZ SJENE (VICE) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Mirjana Milohanić Rakalj,

Vlatka Biruski Zagreb i Nevenka Strahija Kraljevec....

 

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/covjek-iz-sjene/5943/ 20190129.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 04. 02. do ČETVRTKA 07. 02. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji je u višestruko nagrađivanoj i hvaljenoj biografskoj drami ČOVJEK IZ SJENE utjelovio lik Dicka Cheneyja?

               

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

ČOVJEK IZ SJENE (VICE)

SAD, 2017.

Redatelj: Adam McKay

Glumci: Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell, Sam Rockwell

Žanr: biografija, komedija, drama

Trajanje: 132 minute

Budžet: 60 milijuna US$

Producentske tvrtke/Distributer: Annapurna Pictures/Gary Sanchez Productions/Plan B Entertainment/Blitz Film & Video Distribution

Službena web stranica: https://www.vice.movie/

Neispričana istinita priča koja je promijenila tijek povijesti. Od dobitnika nagrade „Oscar“, Adama MyKayja, scenarista i redatelja filma „Oklada stoljeća“.

Film prati priču o Dicku Cheneyju, vošingtonskom birokratu koji je potiho postao jedan od najmoćnijih ljudi na svijetu i potpredsjednik u vladi Georgea W. Busha. Dicka Cheneyja glumi Christian Bale, njegovu suprugu Amy Adams, Georgea W. Busha Sam Rockwell, a uz njih ćemo još gledati Stevea Carrella, Jesseja Plemonsa, Alison Pill, Lily Rabe, Tylera Perryja i Justina Kirka.

Adam McKay, dobitnik nagrade Oscar® za film „Oklada stoljeća“, donosi biografsku priču o bivšem potpredsjedniku SAD, Dicku Cheneyju, kojega je utjelovio dobitnik nagrade Oscar® Christian Bale.

U kinima od 31. siječnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

NAGRADNI NATJEČAJ, FILM, KINO