Scena

NAGRADNA IGRA: Ovo su dobitnici kino-ulaznica za crtić KAKO IZDRESIRATI ZMAJA 3: SKRIVENI SVIJET

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 04. 02. do 12.00 sati „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za hit crtić KAKO IZDRESIRATI ZMAJA 3: SKRIVENI SVIJET (HOW TO TRAIN YOUR DRAGON: THE HIDDEN WORLD) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili za jedan od multipleksa „Cineplexx“, „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;  Maja Prlić Split, Ivan Kurmaić Vukovar i Ivana Mandić Split.

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/kako-izdresirati- zmaja-3-sink/5930/20190129.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, od PONEDJELJKA 04. 02. do ČETVRTKA 07. 02. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove vrsta strašnog zmaja kojoj pripada zmaj Bezubica, a jedan je od glavnih likova-zmajeva u hit-crtiću KAKO IZDRESIRATI ZMAJA 3: SKRIVENI SVIJET?

 

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]


KAKO IZDRESIRATI ZMAJA 3: SKRIVENI SVIJET (HOW TO TRAIN YOUR DRAGON: THE HIDDEN WORLD)

Sinkroniziran na hrvatski

SAD, 2018.

Redatelj: Dean DeBlois

Glasovi originalne verzije: Jonah Hill, Cate Blanchett, Kristen Wiig

Žanr: animirani, akcija, avantura

Producentske tvrtke/Distributer: DreamWorks Animation/Mad Hatter Entertainment/Universal Pictures/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www. dragonshiddenworld.com/

Studio DreamWorks Animation donosi novu uzbudljivu priču o odrastanju i pronalaženju hrabrosti za suočavanje s nepoznatim. Sve je počelo kao nevjerojatno prijateljstvo između adolescentskog Vikinga i strašnog zmaja Noćni bijes i razvilo se u epsku avanturu njihovih života. Dobrodošli u najzabavnije poglavlje jedne od najdražih animiranih franšiza u povijesti filma: „Kako izdresirati zmaja 3: Skriveni svijet“.

Sada vladar Berka uz Astrid, Štucko je stvorio veličanstvenu kaotičnu utopiju zmajeva. Kada se Štucko i Bezubica iznenada susretnu sa ženskom vrstom Noćnog bijesa, moraju napustiti jedinstveni dom kojega su poznavali i otputovati u skriveni svijet za koji većina Vikinga vjeruje da je samo mit. Kako se otkriju njihove prave sudbine, zmaj i jahač će se boriti zajedno na samom kraju Zemlje kako bi zaštitili sve do čega im je ikada u životu stalo.

U kinima od 31. siječnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ i u „CineStar“ Arena IMAX 4DX kinu (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

FILM, NAGRADNI NATJEČAJ, KINO