Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko su dobitnici kino-ulaznice za misteriozni triler NESTALI

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 25. 02. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za misteriozni triler NESTALI (KEEPERS) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik. 

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU:  Vesna Smiljanić Zagreb, Melis Marinović Split i Marcela Filipi Zagreb.

https://www.blitz-cinestar.hr/ najave-filmova/nestali/5941/1/ 1.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 25. 02. do ČETVRTKA 28. 02. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove otočje na kojemu se događa radnja filma NESTALI?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL ; [email protected]

NESTALI (KEEPERS)

Ujedinjeno Kraljevstvo, 2018.

Redatelj: Kristoffer Nyholm

Glumci: Gerard Butler, Peter Mullan, Connor Swindels

Žanr: drama, misterij, triler

Trajanje: 101 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Protagonist Pictures/Blitz Film & Video Distribution

Priča o misterioznom nestanku svjetioničara s otočja Flannan.

U prosincu 1900. godine, tri muškarca koji su radili kao svjetioničari na otocima Flannan, nestali su bez traga, ostavljajući sve svoje stvari za sobom.

Usprkos sveobuhvatnim potragama, nijedan trag nikada nije pronađen. Iako nisu našli čuvare tek sagrađenog svjetionika, pronađeno je nekoliko vrlo neobičnih tragova. Na kuhinjskom su stolu još uvijek bili obroci mesa i krumpira, a jedna je stolica bila srušena. Kreveti su bili neuredni, a satovi zaustavljeni. Svjetiljke su bile temeljito očišćene i spremne za korištenje, a dva od tri kaputa nisu bila u ormaru. Ulazna vrata bila su zaključana…

Film „Nestali“ temelji se na istinitoj priči o neobjašnjenoj lokalnoj legendi poznatoj kao misterij Flannanskog otočja. Radi se o jednom od najvećih misterija u škotskoj povijesti koji stručnjaci nisu posve uspjeli riješiti ni danas.

U kinima od 21. veljače, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM