Hrvatska

SDP: Bernardić ponudio Mireli Holy mjesto na listi za Europski parlament?

Piše: PolitikaPlus

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić navodno je ponudio bivšoj SDP-ovoj ministrici i saborskoj zastupnici Mireli Holy mjesto na SDP-ovoj listi za sljedeće izbore za Europarlament.

Informaciju Večernji list doznaje iz vrha stranke, no i dalje je ne zna je li Holy ponudu prihvatila ili ne. Ni ona sama jučer nije htjela otkriti detalje i razgovarati na tu temu, no iz izvora koji su joj bliski može se čuti da je s Bernardićem nekoliko puta razgovarala u posljednje vrijeme upravo na tu temu.

U vrhu SDP-a ranije se moglo čuti da će na listi biti uglavnom SDP-ovi članovi, ali i da nije isključeno da stranka ponudi neko mjesto nekim uglednim socijaldemokratima.

Bernardić je svoj prijedlog liste već i objavio, međutim istog dana ostao je i bez jedne kandidatkinje Jasenke Auguštan Pentek koja mu je napisala pismo i ponuđeno mjesto ponudila njemu – Bernardiću. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li to “prazno” mjesto Bernardić popuniti baš Mirelom Holy. Na tom mjestu treba mu žena budući da je SDP-ova lista složena po zip modelu koji je upravo Holy zazivala u svom političkom radu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Mirela Holy, davor bernardić, sdp